Alexandra Giurcă

Alexandra a absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri, specializarea Stiinte Administrative – o disciplina complementara cu felul ei de a fi: organizata, minutioasa, perfectionista. Ea este cea care are grija ca totul sa fie pregatit, iar planurile sa fie puse in aplicare si are multa rabdare pentru a face asta. In echipa HPDI este persoana care gestioneaza cifre, bugete si formule financiare.

Considera ca pasiunile ei ii ofera o viziune echilibrata, astfel ca alege sa isi dezvolte creativitatea prin proiecte „do it yourself” si prin „creative writing”. Totodata, ea nu spune „nu” provocarilor si ii place sa incerce mereu lucruri noi.

Pe langa multimea de formule matematice, ecuatii si instrumente legislative pe care le cunoaste, Alexandra este una dintre cele mai tehnice persoane din echipa HPDI. O pasioneaza misterele indiferent daca ele se afla ascunse in povesti sau in erori de soft. Invata in fiecare zi, fiind un reper de inovatie si creativitate pentru noi, singura care are suficient de mult curaj si rabdare sa testeze activitati si solutii noi.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Alexandra Giurcă:

Ce spun oamenii despre Alexandra Giurcă: