Alexandra Drăgănescu

Alexandra este The Energizer al HPDI. Cand nu împrăștie energie si buna dispozitie are în coordonare departamentul de marketing si creste oameni in sala de training si de team building. Face asta din 2016 si nu vrea sa se oprească prea curand. Are un background de 6 ani in managementul de proiecte si gestionarea de echipe. A susținut training -uri in domeniul antreprenorial, “ingrijit” imaginea unor persoane publice si gestionat situatii de criza in comunicare. Organizarea de evenimente a devenit o pasiune in 2010 si a culminat cu gestionarea unor grupuri de 700 de oameni. Timp de 1 an a ocupat functia de director de cabinet in cadrul Ministerului pentru IMM-uri.
In departamentul de marketing creează grafica, mesaje, magie din culori si cuvinte. Este pasionată de instrumente digitale de marketing, dar și de imagine si design grafic.
În sala de training aduce din experienta si povestile ei in teme de branding si stress management. Pe lângă informațiile teoretice, implica participanții în exercitii si dezbateri. La finalul fiecărui training pune accentul pe consistență și consecvență ca ingrediente ale succesului. Crede cu tarie ca intr-o lume a imaginii si a Google Search ceea ce comunici despre tine pleaca in primul rand de la o discutie sincera cu tine insuti.
În activitățile de team building preferă conceptele active si cele care supun participanții la depășirea limitelor.
Alexandra accepta orice provocare in directia dezvoltarii sale, fiind o persoana orientata catre solutie si actiune. In timpul liber, alege muntele si drumetiile, oprindu-se numai in momentul in care si-a atins obiectivul. In ultimii ani a dezvoltat un brand personal numit “trotinista in bucatarie”.
Citatul ei preferat ii apartine lui Eleanor Roosevelt: “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift.”


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Alexandra Drăgănescu:

Ce spun oamenii despre Alexandra Drăgănescu: