Alexandra Savencu

Alexandra este The Energizer sau mica voce din departamentul de Marketing. Are un background de 6 ani in managementul de proiecte, gestionarea de echipe si organizarea de evenimente. Timp de 1 an a ocupat functia de director de cabinet in cadrul Ministerului pentru IMM-uri.
In prezent, este pasionata in fiecare zi de marketing, imagine si design grafic. O componenta a activitatii profesionale la care a inceput sa lucreze inca din 2012 se raporteaza la sustinerea de training-uri, workshop-uri si prezentari. Daca initial training-urile aveau o componenta tehnica fiind orientate catre dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale, ulterior acestea au vizat si consilierea iîn cariera, realizarea si sustinerea unor prezentari, precum si importanța mentoratului. In paralel, a asigurat componenta de promovare a ONG-urilor din care a facut parte si s-a ocupat de imaginea ministrului din echipa caruia a facut parte.

Odata cu includerea in echipa HPDI si studierea aprofundata a componentelor de marketing si
branding, Alexandra s-a orientat catre sustinerea de training-uri de social media si imagine. De asemenea, crede cu tarie ca intr-o lume a imaginii si a Google Search ceea ce comunici despre tine pleaca in primul rand de la o discutie sincera cu tine insuti.

Alexandra accepta orice provocare in directia dezvoltarii sale, fiind o persoana orientata catre solutie si actiune. In timpul liber, alege muntele si drumetiile, oprindu-se numai in momentul in care si-a atins obiectivul.
Citatul ei preferat ii apartine lui Eleanor Roosevelt: “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift.”


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Alexandra Savencu:

Ce spun oamenii despre Alexandra Savencu: