Alexandru Bușilă

Consultant HPDI

Daca stai confortabil, este bine. Daca esti confortabil, suna la 112, esti in coma.

De multe ori am pus mana pe telefon si am sunat. La celalalt capat al telefonului eram tot eu. De multe ori nu am recunoscut ca sunt in coma si au sunat altii in locul meu. Acei altii sunt oamenii din viata mea. Iar la capatul celalalt al telefonului eram tot eu. De multe ori am preferat coma, dar la un moment dat mi s-a facut foame si m-am trezit. Si de multe ori am acceptat inconfortabilul in viata mea ca o forma de dezvoltare personala. Si bine am facut!

Pe diplomele lui Alexandru scrie: licențiat în sociologie și psihologie, psihoterapeut- terapie cognitiv comportamentala.  De-a lungul timpului, si-a cautat propriul drum in marele oras, un drum cat o aventura de film. A inceput in vremea studentiei ca gestionar intr-un magazine de medicamente veterinare. Apoi, o perioada, a lucrat ca referent media, redactor la Radio România  Actualități sau editor de imagine în Televiziunea Română. După ce a devenit trainer autorizat ANC  drumul sau a intrat in linie dreapta. Si-a început cariera de trainer în team buildinguri. A devenit dependent de domeniul acesta si s-a inrolat in meseria de consultant în domeniul resurselor umane.

Cercul specializarilor sale se inchide cu cea de trainer. Continental , Hella, Mondial,  Microsoft, Procter & Gamble,Toyota Material Handling Romania, Honeywelll, Expur, Travelport, Frigoglass, Arctic, Ceragon, FM Logistic, Raiffeisen Bank sunt doar cativa dintre clientii sai pe partea de corporate iar in ceea ce priveste voluntariatul, si-a donat timpul Fundatiei Leaders, atat in teambuilding-uri cat si in diferite sesiuni ale echipei Leaders sau ale proiectelor organizatiei.

Si ar mai fi ceva. Inca ceva. Alexandru imbina cariera de trainer cu cea de psihoterapeut.N-ar sti sa spuna care il bucura mai mult. Cele doua moduri de viata se imbina perfect. El spune ca ceea ce nu poate face in sedintele de terapie (adica sa dea sfaturi), poate sa faca in sesiunile de training.

Un lucru e sigur: Alexandru aproape ca ii obliga pe participanti sa se uite in propriul suflet si sa descopere toate lucrurile bune  sau pe cele care au urgent nevoie sa fie indreptate. El nu este un trainer care iti spune ce sa faci ci acel trainer care te ajuta sa intelegi singur cei ai de facut ca sa pasesti pe drumul tau.

Alexandru crede ca schimbarea doare. Si de multe ori precizeaza ca “daca esti intr-un proces de schimbare si te doare; bucura-te! Esti pe drumul cel bun.”

 


Comentarii

Poza mare articol

Ce spun oamenii despre Alexandru Bușilă:

Tin sa multumesc pe aceasta cale lui Alex pentru intelegerea de care a dat dovada la felul nostru de a fi. Felicitari!

- Andrei Popescu, Ecolab

A fost un training util, prezentat foarte bine cu un trainer flexibil care s-a adaptat usor la subiectele cerute de student.

- Neagu Valentin Radu, Honeywell