Andrei Văcaru

Trainer HPDI

Andrei este licentiat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comu­nicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Prin natura meseriei, Andrei a invatat secretele care te ajuta sa ajungi la coarda sensibila a fiecarui om. Are o experienta de peste 18 ani in jurnalism si comunicare. Ca jurnalist, a abordat genu­ri precum: anchete, stiri, documentare, reportaje si transmisiuni live.

Prezentator pentru emisiuni si evenimente TV (TVR, Realitatea, National TV) publice sau corporate, a descoperit secretele dis­cursului public si le-a folosit pentru imbogatirea cursurilor de “Public Speaking” si “Presentation Skills”. A prezentat eveni­mente corporate (Samsung, Ikea, Zentiva, AKD Sound, Toyota Material Handling), dar si evenimente publice precum “Festivalul George Enescu” sau festivaluri locale.

Incepand cu anul 2008, este si furnizor de comunicare corporate (articole de presa, materiale de prezentare, copywriting, voice-over pentru spot-uri radio). In portofoliul sau sunt clienti pre­cum: Telekom, Altex, Toyota Material Handling, Eureko, Unilever, Dedeman, Fornetti, Frigoglass.

Din 2018, Andrei a inceput sa isi extinda expertiza si catre zona digitala luand pe rand rolul de trainer si, uneori, expert in imagine.

Experienta cu publicul este intregita de cei PESTE 10 ani de concerte live alaturi de trupa sa de muzica rock.

Este trainer acreditat A.N.C. si are o experienta de peste 10 ani in organizarea si facilitarea team building-urilor. A observat tipologiile echipelor din zeci de companii si, de fiecare data, a ajutat participantii sa descopere atuurile care le pot asigura drumul catre succes.

„Educatia ar trebui sa fie nu despre ce sa gandesti, ci despre cum sa gandesti.” Ca trainer cu experienta de peste 8 ani, Andrei crede ca fiecare dintre noi are abilitatile necesare pentru a obtine cat mai mult de la orice forma de comunicare.

Tot ce avem nevoie, este ca cineva sa ne arate nenumaratele posibilitati de a le folosi.

Andrei si-a completat abilitatile de trainer in cadrul sesiunilor de T.O.T. (Training of Trainers) avute alaturi de speakerul international Jim Bagnola.

A sustinut sesiuni de training open sau personalizate pentru companii precum: BancPost, Allianz Tiriac, NN Asigurari, BCR, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, VB Leasing, CEZ, E.ON, Fuchs, Hamilton, Hutchinson, Lukoil, BOSCH, Emerson, FM Logistic, Accenture, AD Pharma, Pfizer Romania, Oriflame, PORR, Toyota Material Handling Romania, Alstom, Asesoft Distribution, HP Romania, PTC Eastern Europe, Genpact, Rinf, Frigoglass, Honeywell, Pirelli, Leoni, Expur.


Comentarii

Poza mare articol

Ce spun oamenii despre Andrei Văcaru:

Mi-ar fi placut sa nu se termine atat de repede. Andrei are talentul de a te pune in situatii in care ai mai fost fara sa-ti dai seama si te face sa fii sincer cu tine. Se pricepe la oameni si ii place ceea ce face, so I never gets boring.

- Alexandra, Accenture

Multumiri! Am invatat lucruri noi si folositoare in cariera si in viata.

- Dumirescu Paul, Frigoglass

O experienta extraordinara. Am invatat noi metode a ma face mai bine inteles si ascultat. Foarte interactiv si antrenant.

- Liviu Arsene, BitDefender

A fost cel mai fain training pe care l-am facut in ultimii ani buni si pe langa faptul ca mi-a placut, am invatat mai mult decat m-as fi asteptat!

- Mircea Moga, Honeywell

Comunicarea ne leaga de tot ce facem zilnic, cunoasterea principiilor prezentate aici ne poate ajuta sa intelegem mai bine anumite persoane si situatii.

- Dragos

Andrei, ai un mod aparte; usor imi aduci aminte ca e bine sa vorbesti si sa te deschizi si sa arati ca ai sentimente.

- Florin