Arthur Stoiciu

The Doer, adica Faptuitorul. Asa spune google translate ca este Arthur Stoiciu, directorul nostru administrativ. Noi ii spunem altfel: Arthur, am o problema! Si in cel mai scurt timp problema este rezolvata. Asa este Arthur. Este in stare sa trezeasca din somn, in miezul noptii, un director pentru a duce la bun sfarsit ce si-a propus. Pe scurt, Arthur poate sa aprinda si un bec ars. El poate! Arthur a absolvit Facultatea de Economia Turismului Intern si International, apoi a plecat in Alpii Dolomiti din Italia. Nu a meditat acolo, a muncit. A muncit si a trait aproape 4 ani de zile acolo unde isi traieste una dintre pasiuni, muntele.

“Dependent’’ de adrenalina, Arthur accepta orice provocare legata de munte, off road, bungee jumping sau alte activitati caracteristice oamenilor care aleg sa isi traiasca viata si nu sa-i traiasca viata pe ei.

Arthur este managerul operational al organizatiei noastre, cel care stie ce are fiecare de facut, organizeaza pe toata lumea in functie de disponibilitate si abilitati si are in vedere constant sa ne indeplinim obiectivele individuale, departamentale si organizationale.

Si cum autenticitatea este una dintre valorile noastre, ne bucuram sa-l avem alaturi pe Arthur care reuseste sa gestioneze si cele mai lungi discutii. Este cunoscut in echipa si pentru modul in care reuseste mereu sa spuna lucrurilor pe nume, apreciind totodata feedback-urile si cresterea continua.

 


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Arthur Stoiciu:

Ce spun oamenii despre Arthur Stoiciu: