Raiffeisen Bank has started the Countdown

14 octombrie 2016 HPDI

Teroristii au luat sub asediu cladirea in care va aflati, iar voi sunteti singurii care puteti salva situatia. Parasiti cladirea si gasiti indiciile pentru a dezamorsa bomba. Salvati orasul Brasov de la explozie! Fiti eroii zilei!

Echipa executiva a Raiffeisen Bank a fost cea care au salvat orasul. Organizati in 3 comandamente, au gasit toate indiciile prin care au ajuns la codul final. Emotii si tensiune pentru toti membrii echipei, dar si pentru noi, cei care am fost alaturi de ei in operatiunile de salvare. Adrenalina, o bomba, trupe speciale, pistoale, multa miscare si happy-end. Dupa dezamorsarea bombei, participantii au apreciat experienta ca fiind una completa, in care au invatat lucruri noi despre ei insisi, dar si despre colegii cu care interactioneaza zilnic. O noua echipa a crescut prin experiente comune si povesti pline de adrenalina.

“Super tare si distractie pe masura. Presiunea constanta a aratat ca putem descoperi mereu lucruri noi si puncte tari ale colegilor, chiar si daca ii cunoastem suficient.” (Florin Constantinescu)


Comentarii