Cătălin Popa

Catalin Popa este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “I. L. Caragiale” din Bucuresti, iar in prezent profeseaza ca trainer, actor si entertainer.

In ultimii 3 ani s-a concentrat pe dezvoltarea abilitatilor de trainer. Astfel ca, a dezvoltat continut personalizat care a contribuit la imbunatatirea dictiei si a abilitatilor de vorbit in public a sute de persoane. In sprijinul acestei initiative a aparut si cartea si audiobook-ul „Cum sa ai o voce irezistibila”. De asemenea, a organizat si facilitat team building-uri pentru specialisti in public speaking.

La nivel de actorie, a colaborat cu Teatrul de Comedie din Bucuresti si a impartit scena cu personalitati precum: Horatiu Malaele, George Mihaita, Valentin Teodosiu, Mihaela Teleoaca, Virginia Mirea si multi altii. In ultimii 10 ani, a jucat in zeci de spectacole atat pentru publicul adult, cat si pentru copii.

Dupa ce este pe rand trainer, actor, MC, organizator, moderator si facilitator, pe Catalin il puteti intalni alergand la maratoane, urcand pe munte sau aducand energie si buna-dispozitie la evenimente.

Superputerea lui Catalin este: iubesc oamenii.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Ce spun oamenii despre Cătălin Popa: