Cosmin Badea

Trainer HPDI

“A te lupta cu tine insuti e lupta cea mai grea; a te invinge pe tine insuti este biruinta cea mai frumoasa.” spunea matematicianul si filosoful german Gottfried Wilhelm Leibniz.
Aceste cuvinte le-a descoperit Cosmin in prima facultate pe care a urmat-o atunci cand nu reusea sa invete deloc formulele matematice si s-a apucat sa citeasca despre autorii lor. De atunci a inceput o lupta continua cu el pentru a vedea daca “formula” lui Leibniz functioneaza. Si a functionat perfect. Din 2001 studiaza beneficiile luptei cu sinele, mai exact cu comportamentele si obiceiurile proprii care ne afecteaza atat in relatia cu noi, cat si in relatiile cu celilalti.
Cosmin este licentiat in Informatica, iar in prezent urmeaza cursurile facultatii de Psihologie. Si-a completat cunostintele in domeniul psihologiei prin cursuri de dezvoltare personala in Terapie Cognitiv Comportamentala. Constientizarea importantei imaginii de sine in fata celorlalti a realizat-o in cadrul joburilor pe care le-a avut de-a lungul anilor. A fost producator de emisiuni, regizor de emisie, trainer in domeniul mass-media, precum si trainer in domeniul tehnic. A participat la actiuni de voluntariat si training cu implicare la nivel international.
Dupa ce a devenit trainer autorizat A.N.C., si-a inceput cariera de trainer in team building-uri, in cadrul companiei HPDI. Tot aici este si managerul departamentului de Customer Care, HR Specialist si consultant pe continut de traininguri.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Ce spun oamenii despre Cosmin Badea:

Cosmin m-a facut sa constientizez lucruri/actiuni pe care le faceam din obisnuinta; am inteles ca este foarte important sa-mi gestionez sentimentele.

- Carmen Petrisor, Isaf

M-am simtit intr-un mediu familial, placut, intre oameni draguti; profesionisti. Multumesc pentru aceasta experienta!

- Nicoleta, Isaf

-