facebook

Crestem Oameni

 

banner site3

In Bucresti nu mai sunt locuri disponibile!

Omul care a instruit generali NATO și directori NASA va susține un workshop gratuit pentru 200 de manageri români

Americanul Jim Bagnola și trainerii HPDI vor vorbi despre contribuția unui angajat instruit la ADN-ul întregii companii.

HPDI, companie specializată în soluții de leadership și dezvoltare a resurselor umane, prin servicii de training, coaching și teambuilding, va organiza, alături de Jim Bagnola, trainerul NATO, NASA și Secret Service, sesiunea anuală de workshop-uri gratuite dedicate managerilor români în București (22 martie), Cluj  (29 martie) și Timișoara (30 martie).

Scopul workshop-urilor:

Conștientizarea de către factorii de decizie din cadrul companilor a faptului că nivelul de eficiență a organizației este determinat, în mod direct, de performanța fiecărui membu în parte.

“O organizație funcționează ca un organism. Când toate celulele funcționează corect, organismul este sănătos. Și invers, când o parte din celule nu funcționează, întreg organismul are de suferit”, Petru Păcuraru, Managing Partner HPDI.

Ideea acestei sesiuni de workshop-uri a pornit de la faptul că școala ne învață să fim individualiști, nu să lucrăm împreună, și că pe parcursul studiilor, partea teoretica primează, lăsând pe plan secund cunoștințele practice. În plus, nici companiile nu încurajează cu adevărat creșterea și dezvoltarea personală a angajaților. “Adesea, oamenii din companii sunt trimiși la training-uri doar ca să bifeze niște obiective. Este un sistem care trebuie să se schimbe. Așadar, ce reformăm: doar ambalajul unei companii  sau  conținutul său – oamenii care compun acea organizație?”, Petru Păcuraru.

crestemoameni

 

 

Tematica Workshop-urilor:

De la performanță individuală, la performanță organizațională

Americanul Jim Bagnola, unul dintre cei mai apreciați speakeri din lume, va vorbi despre interdependența dintre performanța organizațională și cea individuală. Celelalte workshop-uri vor fi susținute de trainerii HPDI și Step-UP: Alexandru Bușilă, Andrei Văcaru, Petru Păcuraru, Cosmin Badea, Oana Deteșan și AncuțaComan.

Aceștia vor propune participanților subiecte de interes din domeniul resurselor umane, precum:

evenimentcrestemoameni factorii care stau la baza dezvoltării personalității unui om

evenimentcrestemoameni creșterea organică a individului în cadrul unei companii

evenimentcrestemoameni cum ne ajută relațiile pe care le avem cu ceilalți (colegi de muncă, clienți etc) să ne dezvoltăm în cadrul unei organizații

evenimentcrestemoameni elementele comunicării eficiente într-o organizație, formarea lideriilor în cadrul unei organizatii; cum pot schimba aceștia ADN-ul unei companii

evenimentcrestemoameni recrutarea de talente în cadrul organizației

evenimentcrestemoameni generația millenials: cine sunt ei și de ce este important să discutăm cu ei

evenimentcrestemoameni importanța customer services-ului în evoluția unei organizații

evenimentcrestemoameni dezvoltarea agilității organizaționale cu ajutorul agilității individuale.

crestemoameni

Speakeri:

Jim BAGNOLA

jimbagnolaJim Bagnola, speaker international și executive coach, este expert în domeniul leadershipului și în „Body-Mind Management”, cu accent pe influența modelelor de gândire asupra sănătății, fericirii, succesului și capacitatii de a conduce.

Printre clienții cu care a colaborat de-a lungul timpului se numară Shell Oil Company, Kroger Company, NASA, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Fortelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) și Universitatea din Texas.

 

Petru PĂCURARU
trainerpetrupacuraruEste fondator și Managing Partner al HPDI (Human Performance Development International), dar și consultant și coach în Project Management, Motivare, Leadership și Antreprenoriat. În plus, Petru este președintele Fundației Leaders, una dintre cele mai importante organizații non-guvernamentale din România care promovează leadership-ul.

Printre clienții săi se se numară companii importante, precum Hella Romania, Continental Automotive, 4Ideas, Ecolab, FMLogistic, Cafea Fortuna, British American Tobacco, P&G, Recognos, Raiffeisen Bank, Hilton, McCann Erikcson, Frigoglass sau Arctic.

 

Andrei VĂCARU

trainerandreivacaruEste trainer si Marketing Manager la Human Performance Development International (HPDI). Munca în televiziune l-a ajutat să descopere secretele discursului public, în prezent fiind unul dintre cei mai apreciați traineri acreditați ANC (Autoritatea Națională pentru Calificari) în domeniile Comunicare Emoțională, Comunicare Asertivă, Public Speaking, Presentation Skills și Performanță prin Inovație.

In cei cinci ani la HPDI, Andrei a sustinut traininguri pentru companii importante, precum Pfizer Romania, Toyota Material Handling Romania, VB Leasing, Romtelecom, Allianz Tiriac, Expur, HP Romania, Raiffeisen Bank, Bitdefender, Pirelli, Recognos sau Garanti Bank.

 

Alexandru BUȘILĂ

traineralexabusilaAlexandru Bușilă este trainer și HR Manager la Human Performance Development International (HPDI). După ce a devenit trainer autorizat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificari), și-a început cariera de trainer în teambuildinguri și a continuat să-și depășească zona de confort, înrolându-se în meseria de consultant în domeniul resurselor umane.

Subiectele abordate de Alexandru în training-urile sale sunt Time Management, Change Management, Stress Management, Managementul prin obiective și Inteligență Emoțională.

Alexandru Bușilă a ținut traininguri pentru companii importante precum Cosmote, Apa Nova, Renault, Continental, Hella, Mondial, Microsoft, Procter & Gamble, Toyota, Honeywell, Expur, Travelport, Frigoglass, Arctic, Ceragon, FM Logistic sau Raiffeisen Bank.

 

Cosmin BADEA

trainercosminbadeaCosmin este licenţiat în Informatică iar în prezent urmează cursurile facultăţii de Psihologie. Şi-a completat cunoştinţele în domeniul psihologiei prin cursuri de dezvoltare personală în Terapie Cognitiv Comportamentală.

A fost producător de emisiuni, regizor de emisie, trainer în domeniul mass-media, precum şi trainer în domeniul tehnic. După ce a devenit trainer autorizat ANC, și-a început cariera de trainer în team buildinguri în cadrul companiei HPDI. Tot aici este si managerul departamentului de Customer Care, HR specialist și consultant pe content de traininguri.

 

Ancuța COMAN

TRAINERANCUTACOMANAncuţa este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi a unui master în domeniul Psihologiei Muncii, Organizaţională şi a Transporturilor, fiind Trainer Acreditat ANC. A susţinut traininguri în domeniul resurselor umane şi a coordonat şi participat ca şi trainer în teambuildinguri pentru firme cunoscute: Hella, Hamilton, Frigoglass.

Printre companiile cu care a lucrat se numără  Nefab Packaging, Faist Construction, Continental, Bosch Communication Center, Infobest, DS Smith Packaging, Auximus, Huf România şi mulţi alţii.

 

Oana DETEȘAN

oanadetesanOana a absolvit Facultatea de Psihologie şi a urmat un Master de Psihologie Organizaţională, în prezent fiind Trainer Autorizat ANC şi Specialist Resurse Umane. Şi-a început cariera de trainer în programe de teambuilding, dar şi prin susţinerea de cursuri în domeniul Resurselor Umane, domeniu în care activează de peste 4 ani.

Printre companiile cu care a lucrat se număra Hella, Continental, Visma, SoftNet Consulting, Bosch Communication Center, Frigoglass, Auximus, Infobest, Huf România, DS Smith Packaging, Hamilton şi mulţi alţii.

 

crestemoameni

 

 

Echipa de facilitatori HPDI

Echipa HPDI are o experiență de peste 9 ani în organizarea și facilitarea evenimentelor de teambuilding. Activitățile detinute în portofoliu se pot desfășura pe tot teritoriul României și în străinătate.
Exercițiile se adresează tuturor categoriilor de obiective specifice resurselor umane și, în funcție de participanți, sunt propuse elemente din mai multe categorii.

poze facilitatori

 

 

 

 

 

In Bucresti nu mai sunt locuri disponibile!

 

Programul workshop-ului în București, 22 martie:

13.30- 14.30: Sesiune panel de discuții

14.30-14.45: Coffee Break;

14.45-15.45: Team Building. Jocul ca metodă de atingere a obiectivelor. O oră de activitate de team building și analiza impactului asupra participanților. Rolul follow-up-ului și a implicarii HR-ului in prelungirea efectelor. – Echipa de facilitatori HPDI;

15.45-16.00: Coffee Break;

16.00-17.00: De Profesie OM. Legătura minte-corp și Leadership-ul ca energie pentru management. Puterea limbajului: creșterea creativității și a implicării. Antidotul psihologic al negativității . Energia discreționară – Jim Bagnola;

17.00-17.30: Sesiune de vânzare de carte și autografe Jim Bagnola.

 

Programul Workhop-ului în Cluj, 29 martie:

10:00 – 14:00

 

Programul Workhop-ului în Timișoara, 30 martie:

15:00 – 19:00

 

crestemoameni

 

 

 

Parteneri Media

 

banner parteneri media

 

 

 

 

 

 

Pentru a putea participa la eveniment, vă rugăm să completați formularul de înscriere și șă precizați orașul în care doriți să participați. Atenție, locurile sunt limitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *