Daniel Furculesteanu

Daniel este pasionat de calatorii, fotografie, handbal, karaoke si cafea. A absolvit Specialitatea Statistica din cadrul Facultatii de Cibernetica a Academiei de Studii Economice urmand studii in diplomatie la Londra. In cei doi ani petrecuti in Regatul Unit a participat la numeroase activitati de voluntariat din cadrul Biroului de Turism si Consulatului Romaniei fiind si fotoreporter al ziarului local ROMAN IN UK.

Revenit in tara, Daniel a devenit trainer si evaluator de competente profesionale acreditat in Romania si Marea Britanie. A inceput asigurand calitatea serviciilor in domeniul bancar. Apoi a pornit la drum, strabatand 6 ani tara in lung si lat pentru a forma noua generatie de angajati in domeniul bancar. Ultimii doi ani i-a petrecut la Londra recrutand si pregatind forta de munca pentru santierele londoneze. Antreprenoriatul l-a inceput cu rulmenti, l-a consumat cu cafea si il continua cu training-ul.

Daniel a finalizat primul curs de Train of Trainers in 2009. Preocupat de propria dezvoltare, a urmat un training de formator in 2011 si de atunci a continuat sa-si imbunatateasca aceasta competenta prin specializari raportate la echipele pe care le-a pregatit.

Daca l-ai intreba pe Daniel cum s-ar descrie in cateva cuvinte acestea ar fi: .. sunt Trecatorul, sunt doar Calatorul, eu sunt Hoinarul…


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Ce spun oamenii despre Daniel Furculesteanu: