Despre noi – HPDI

Despre noi

Din 2001 şi până astăzi, creştem oameni prin tot ceea ce facem. HPDI nu este doar o companie. Suntem suma tuturor celor care ni s-au alăturat, suntem totalul experiențelor avute împreună cu sutele de companii cu care am colaborat. Am crescut împreună cu zecile de mii de participanți din programele noastre de training și team building. Și da, sună și este wow!

Uitându-ne în urmă, vedem un parcurs încărcat cu pasiune, multă muncă, oameni faini și programe care au scris istorie în dezvoltarea oamenilor. Am inovat, am experimentat, am eșuat și ne-am ridicat din nou mai conștienți și mai experimentați. Am dezvoltat programe de training, pornind de la realitatea înconjurătoare și nu de la rețete prestabilite.

Toate acestea, pentru ca am vrut mereu ca ceea ce facem să conteze. Să conteze cu adevărat pentru noi și pentru cei alături de care pornim la drum. Pentru că, atunci când toate cuvintele mari dispar, noi facem cu adevărat un singur lucru: CREȘTEM OAMENI!

CUM CREȘTEM OAMENI?

Prin soluții de învățare digitală și prin programe de training, coaching și team building.

Portofoliul nostru acoperă atât zona de livrare digitală, cât și cea de livrare în sală.

Dacă experiența noastră din sălile de curs este formată încă din 2001, în mediul digital activăm din 2019.  În ambele medii personalizarea este cheia și asta a dus la o diversificarea constantă a portofoliului nostru.

CINE ESTE EROUL URBAN? 

Eroul urban este un manifest pentru deglorificarea portretului de leader.

Este nevoie de leaderi care să nu conducă prin frică, ci prin încredere și motivație, de leaderi care nu sunt de piatră, ci schimbă lumea prin vulnerabilitatea lor.

Eroul urban e cel care dimineața își pune cămașa peste costumul de supererou și iese în lume puțin mai bun ca ieri, în fiecare zi.

E mereu acolo, vede oportunități în provocările din jurul lui, e modest, onest și autentic. Atenția sa nu e orientată doar către numere, ci către realitatea din spatele lor, nu doar către organizații, ci către oamenii care le duc mai departe.

DE CE CREȘTEM OAMENI?

Din pasiune pentru oameni, echipe și organizații. În spatele ”De ce-ului” nostru se află mitul Eroului Urban.

Digitalul – aceași partitură, alt instrument

Soluțiile digitale propuse de noi sunt croite special pentru acest mediu și testate cu grupuri mai mici și mai mari. Combinăm experiența noastră, cu intrumente digitale de analiză, planificare și engagement, pentru a obține cel mai bun rezultat.

Teme și programele sunt dezvoltate de către echipa HPDI și am pus în ele experiențele noastre, cunoștințele și câte o bucățică din fiecare din noi.

Creștem oameni prin programele noastre, dar creștem oameni și alături de prietenul nostru Jim Bagnola.

Jim Bagnola este speaker internațional și executive coach, acreditat CSP (Certified Speaking Professional). Această distincție acordată de Asociația Nationala a Speakerilor a fost oferita până în prezent, doar unui numar de aproximativ 600 de speakeri profesioniști din întreaga lume. Jim a fost inclus și în “Top 30 lideri profesioniști din lume” în perioada 2006 – 2010 de către Leadership Gurus International.

Pe Jim îl poți vedea în programe avansate de coaching sau ca și Key Note Speaker în webinarii și evenimente.

MISIUNEA NOASTRĂ

Într-o organizație, înainte de orice, cei mai importanți sunt OAMENII. Cu toții avem imperfecțiuni, pasiuni, frustări, dorințe. Sperăm, ne temem, avem momente de fericire și perioade de plafonare. Ne luptăm cu eșecuri și căutam reușitele.

Când vorbim despre performanța unei organizații, vorbim așadar despre reușitele oamenilor care o formează. Ca să putem îmbunății noțiuni precum profit, eficiență, performanță, avem nevoie să CREȘTEM OAMENI.

FONDATORUL  HPDI

Petru a fondat HPDI în anul 2001, fiind un pionier al leadership-ului în Romania.

Tot atunci a început și colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri internaționali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului american în Europa de Est. Împreună cu Jim Bagnola, Petru Păcuraru a fost implicat în servicii de consultanță, programe de Dezvoltare a Competențelor de Leadership, Comunicare, Customer Service, Team Management, Change Management și Coaching pentru mai mult de 50 de companii.

Petru este un antreprenor cu o superputere proprie – viziunea. Este fondatorul a 5 business-uri și a unui business social. Este unul dintre fondatorii fundației Leaders, educând mai mult de 100 000 de copii și tineri în programe de leadership. În ultimii ani s-a axat  pe activitatea de executive coach, crescând oameni în companile cu care interacționeză, dar mai ales în HPDI.

În 2013 a fost premiat cu titlul de Antreprenorul Anului și este motorul din spatele impactului HPDI, asigurându-se că oamenii din jurul lui cresc și se dezvoltă constant.

AUTENTICITATE

La HPDI facem ceea ce facem din pasiune și lucrul ăsta e posibil doar prin libertatea de a fi noi, reali, nonconformiști, autentici. Exprimarea individuală a fiecăruia dintre noi ne asigură că suntem în primul rând, așa cum spune prietenul nostru Jim Bagnola, de profesie Oameni.

SIMPLITATE

Nu vindem doar servicii, vindem de fapt simplitate, structură, rezultat și conexiune. Credem că rezultatul oricărui proiect e datorat, în mare parte, simplității pe care o are la bază și asta pentru că la mijloc se află elementul secret: Focusul. Acționăm la fel ca o lupă care trece printr-un singur punct toate razele unui fascicul. Adunăm informația, o structurăm și punem apoi lumina pe ce aduce impact și dezvoltare.

CREATIVITATE

Creativitatea reprezintă superputerea noastră, forța care ne împinge mereu spre drumuri noi. Din dorința de a fi mai buni și de a avea un impact mai mare, căutam constant soluții mai bune și punem dezoltarea pe primul loc.

ECHIPA HPDI

Suntem diferiți și asta ne place. Aducem în echipa HPDI expertiză din domenii variate și un stil propriu de abordare, deschis și concentrat mereu pe nevoile participanților. Oferim experiențe, nu lecții.

CUNOAȘTE ECHIPA