Despre noi

Ne place sa spunem ca noi “CRESTEM OAMENI”. Ne consideram niste gradinari care din propria lor experienta si informatii acumulate ii ajuta pe altii sa isi transforme talentul in performanta in parcursul de la grup la echipa.

Cum CRESTEM OAMENI?

Prin programe de training, coaching, team building, consultanta si strategie. Prin contributia fiecaruia dintre noi, am reusit sa construim peste 30 de teme de training pe care le-am perfectionat de la an la an. Am pus in ele experientele noastre, cunostintele, inovatiile din diverse domenii. Si am inlocuit cliseele cu autenticitatea. In team building-urile noastre, mii de oameni descopera sau redescopera in ei insisi secretele unei echipe, in fiecare an.

De cand CRESTEM OAMENI?

Din 2001 suntem preocupati de dezvoltarea resurselor umane, iar alaturi de noi se afla si Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali, trainer NASA, Secret Service, US Air Force sau NATO. Alaturi de cine am CRESCUT OAMENI? Alaturi de peste 150 dintre cele mai importante companii din Romania.

Misiunea noastra

Intr-o organizatie, inainte de orice, cei mai importanti sunt OAMENII. Cu totii avem imperfectiuni, pasiuni, frustari, dorinte. Speram, ne temem, avem momente de fericire si perioade de plafonare. Ne luptam cu esecuri si cautam reusitele. Cand vorbim despre performanta unei organizatii, vorbim asadar despre reusitele oamenilor care o formeaza. Si ca sa putem imbunatati notiuni precum profit, eficienta, performanta, avem nevoie sa CRESTEM OAMENI.

Viziunea noastra

Cum putem CRESTE OAMENI? Le aratam ca pot fi creativi, hotarati, implicati, ambitiosi, ca e bine sa le pese, ca e important sa aiba curaj, ca e important sa fie ei insisi. Toate aceste lucruri sunt importante in dezvoltarea unei echipe.
OAMENII CRESC atunci cand inteleg ca leaderul este mai mult decat un cliseu la moda, ca e important sa le pese unii de altii, ca integritatea si comunicarea sunt la fel de importante ca notiunile tehnice, ca impreuna pot face mult mai multe decat separat. Si stim ca oamenii sunt diferiti, cu motivatii, asteptari, obiective si mentalitati diferite. Ei se transforma intr-o echipa atunci cand empatia si increderea le demonstreaza ca pot trece peste barierele obisnuite. Asadar, CRESTEM OAMENI pentru ca stim ca fiecare are nevoie de lucruri diferite si ca la baza intregii evolutii sta constientizarea. Fara clisee, fara vorbe mari, fara mituri la moda.

Valorile HPDI

Val 1

Incredere

De 15 ani oferim oamenilor solutii de leadership si dezvoltare a resurselor umane prin training, coaching si team building. Stim ca suntem pe drumul pe bun pentru ca lucram pe termen lung cu peste 80% dintre clientii nostri.

Val 2

Autenticitate

Nu suntem scortosi, suntem autentici, reali, nonconformisti, suntem toti oamenii pe care i-am cunoscut si ii cunoastem. Spunem lucrurilor pe nume si ne amintim ceea ce spune prietenul nostru, Jim Bagnola: cel mai frumos este atunci cand esti De Profesie, OM.

Val 3

Creativitate

In viata si la locul de munca putem alege doar caile batatorite de altii si care stim unde duc sau putem lasa imaginatia sa zboare, caci asa apar marile idei. Si exact asta facem noi. De fiecare data cand simtim ca e rost de inovatie, luam programele noastre si le ajustam, le transformam sau le schimbam complet. Mereu altfel, crestem idei pentru ca doar astfel CRESTEM OAMENI.