Image title

Detectivi în pijamale

Team Building Online

cere oferta

Aducem intr-un concept nou, digital, 3 situatii de viata dintr-un colt de societate ipotetic, punandu-ne in pielea criminalistilor pe care ii admiram in seriale. Participantii primesc 3 cazuri (jaf, crima, rapire) si pe baza unor probe de la dosar trebuie sa desluseasca cazurile si sa gaseasca mastermind-ul.https://unsplash.com/
Impartiti in 3 echipe, participantii vor intra in pielea unor investigatori criminalisti de la Quantico. Fiecare echipa va primi un dosar criminalistic pe care sa il desluseasca.
Fie ca vorbim de uciderea unui om de televiziune american, furtul unui bust dintr-o manastire din Franta sau efractiile fara motiv din UK, echipele vor trebui sa gaseasca vinovatul.
Gasirea vinovatului se va face prin analizarea unor probe la dosar. Fie ca vorbim de analizarea declaratiilor martorilor sau de analiza unor probe criminalistice (rapoarte medico-legale, analize chimice asupra unor diverse obiecte gasite la locul faptei, etc. ) toate acestea vor fi puse la dispozitia echipelor pe rand in functie de ceea ce ei cer specialistilor Quantico.

Beneficiile programului:

1

Dezvoltarea gandirii strategice si critice

2

Spargerea barielelor de comunicare si luare de decizii in mediu digital

3

Capacitatea de a intelege jocurile psihologice

4

Analiza, sinteza, spirit de observatie si deductie

Image locatie

Online

Peeps

Nr. Participanti:

Lang

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!