Efficient Remote Teams – Performanta s-a mutat acasa

“Virtual teams are here to stay”, spune Harvard Business Review iar schimbarile decisive din ultima perioada, ne arata ca acesta este adevarul viitorului profesiilor noastre.
Echipele virtuale si cei care le coordoneaza au devenit personaje cheie in companiile din care fac parte iar rezultatele si provocarile acestora depind de adaptabilitatea si agilitatea in implementare a metodelor si tehnicilor de lucru la distanta.

Toate aspectele profesionale, de la abilitatile de colaborare si comunicare la gestionarea eficienta a infrastructurii si sarcinilor, ne arata faptul ca munca de la distanta nu este o simpla transpunere a muncii de la birou in spatiul intim al camerelor de acasa. Intreaga paradigma a muncii este schimbata si, contrar aparentelor, munca remote nu presupune doar un mod diferit de lucru ci si un mod diferit de a trai.

Participantii vor dobandi si exersa abilitati specifice, necesare echipelor virtuale, vor primi instrumente utile si se vor familiariza cu cele mai bune practici in domeniu,“echipandu-se” astfel cu cunostintele fundamentale pentru gestionarea situatiilor provocatoare, concrete, din noul mediu digital.

Obiectivele cursului:

 • Folosesti relatiile la distanta pentru a mentine echipa unita.
 • Aplici tehnici comunicationale pentru a eficientiza mesajul transmis.
 • Utilizezi instrumente de task management pentru a gestiona, monitoriza si repartiza sarcinile.
 • Creezi reguli de munca care sa ajute echipa si rezultatele acesteia

Subiectele cursului:

 • Increderea si Motivatia
 • Perceptia timpului
 • Adaptarea tehnologiei la tipologia sarcinii
 • Instrumente pentru managementul echipei
 • Ingrediente pentru intalniri/sedinte eficiente
 • Infrastructura comunicarii (proces, flux, departamente)
 • Sustinere prin comunicare
Irina Zecheru

Trainer

Irina Zecheru

In ultimii 8 ani, experienta lrinei s-a construit in training-uri implementate avand la baza licente si evoluand catre definirea propriilor domenii de pregatire a echipelor, in sfera hard si soft skills. A fost pe rand trainer, team leader si creator de continut.
Datorita deschiderii catre diferite industrii si a interactiunii constante cu persoane cu background-uri culturale diferite, a reusit sa aplice cu succes metodologii de training diferite, ce au dus la o mai buna comunicare si intelegere a nevoilor angajatilor.

Irina s-a adaptat noilor tehnologii in formarea echipelor folosind instrumente de training virtuale, apeland la solutii video si aplicatii. S-a implicat activ in mentorarea si crearea de procese si continut pentru echipele virtuale si este certificata din 2018 pentru livrarea trainingurilor online, prin programul “Virtual Development Facilitator Programme”.

Parerile clientilor nostrii:

Multumiri echipei HPDI pentru aceasta initiativa, pentru continutul foarte util si mai ales pentru energia transmisa.Faceti o treaba excelenta!

Alexandra Ionescu - Category Manager Nordic Food

A fost o experienta foarte utila, atat in plan personal, cat si profesional!

Aida Merce - Expert training si coaching BCR

Multumesc pentru cele 3 webinarii. Foarte interesante! Poate cel despre comunicare a fost si cel mai interesant…cum sa comunici, e o mare problema pentru multi! Mostenim tipare vechi, sau reactionam instictiv fara sa gandim, ceea ce nu este corect! Mi-a placut mult! Foaaaaarte educativ!

Zoltan Szatmari - Manager de proiect Flex

Va mulțumesc voua, celor de la HPDI, pentru inspiratie si reactivitate, pentru daruirea cu care va faceti meseria si pentru ca incă exista entuziasm 😊

Anca Mihaela Popa - Controlor TVA Michelin

Am urmarit cu mare interes webinariile HPDI. De fapt se deschide o noua era cu provocarile ei si este bine sa fim pregatiti... Felicitari pentru initiativa !

Eduard Arion - Director Grup Retail BCR

Cauti solutii de invatare digitala? Scrie-ne si hai sa #CrestemOameni impreuna: