Andrei Vacaru

Senior Partner și Trainer HPDI

“O idee geniala dar neimpartasita are soarta unui erou necunoscut.”

Vorbeste mult. Si nu pentru ca nu se poate abtine ci pentru ca domeniul comunicarii il defineste. De la muzica la jurnalism si training, el foloseste cuvintele, gesturile si inflexiunile vocii pentru a le arata oamenilor ca potentialul apare acolo unde incepem sa sesizam detaliile.

I-au placut mereu povestile din care oamenii pot invata ceva. Este convins ca fiecare experienta aduce cu sine noi perspective de a vedea lumea si de a ne raporta la ea. Fiecare cuvant, folosit adecvat, face diferenta dintre confuzie si intelegere.

Andrei este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București. Are o experiență de 13 ani în jurnalismul de televiziune, timp în care a realizat știri, anchete, reportaje, documentare și transmisiuni live pentru TVR, Realitatea TV și Național TV. Începând cu anul 2008, Andrei Văcaru este și furnizor de comunicare corporate (articole de presă, materiale de prezentare, copywriting, voice-over pentru spot-uri radio). Printre clienții lui se numara Unilever, Dedeman, Cosmote, Altex sau Fornetti.

I-a placut si ii place foarte mult scena. Are ceva magic momentul in care te afli in fata oamenilor, indiferent daca esti acolo ca sa canti, sa prezinti un eveniment sau sa spui o poveste – crede el. Si a urcat de multe ori pe diferite scene. A cantat impreuna cu trupa sa de muzica rock, a prezentat emisiuni, a moderat nenumarate evenimente corporate si a fost gazda unor evenimente selecte precum Festivalul George Enescu.

Toate aceste experiente l-au ajutat să descopere secretele discursului public. In prezent este unul dintre cei mai apreciați traineri acreditați ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) în domeniile Comunicare Emoțională, Comunicare Asertivă, Public Speaking, Presentation Skills, Storytelling și Performanță prin Inovație.

Din 2010, Andrei Văcaru este trainer si Marketing Manager la Human Performance Development International (HPDI). Andrei a susținut traininguri pentru companii importante, precum Pfizer Romania, Toyota Material Handling Romania, VB Leasing, Romtelecom, Allianz Țiriac, Expur, HP Romania, Raiffeisen Bank, Bitdefender, Pirelli, Honeywell, Bosch sau Garanti Bank.

De asemenea, Andrei are o experiență de 8 ani ca facilitator teambuilding, cu un portofoliu care cuprinde nume precum Kraft Foods, Zentiva, P&G, British Embassy, Samsung, Danone, BCR, Sanofi Pasteur, Renault sau Apa Nova.


Comentarii

Poza mare articol

Ce spun oamenii despre Andrei Vacaru:

Mi-ar fi placut sa nu se termine atat de repede. Andrei are talentul de a te pune in situatii in care ai mai fost fara sa-ti dai seama si te face sa fii sincer cu tine. Se pricepe la oameni si ii place ceea ce face, so I never gets boring.

- Alexandra, Accenture

Multumiri! Am invatat lucruri noi si folositoare in cariera si in viata.

- Dumirescu Paul, Frigoglass

O experienta extraordinara. Am invatat noi metode a ma face mai bine inteles si ascultat. Foarte interactiv si antrenant.

- Liviu Arsene, BitDefender

A fost cel mai fain training pe care l-am facut in ultimii ani buni si pe langa faptul ca mi-a placut, am invatat mai mult decat m-as fi asteptat!

- Mircea Moga, Honeywell

Comunicarea ne leaga de tot ce facem zilnic, cunoasterea principiilor prezentate aici ne poate ajuta sa intelegem mai bine anumite persoane si situatii.

- Dragos

Andrei, ai un mod aparte; usor imi aduci aminte ca e bine sa vorbesti si sa te deschizi si sa arati ca ai sentimente.

- Florin