Sorry, this entry is only available in Romanian.

Noi, cei de la HPDI, am pregatit academia BECOMING THE DIGITAL MANAGER pentru a-i sustine pe toti cei care sunt raspunzatori nu doar de ei insisi ci si de echipele pe care le coordoneaza. Am dezvoltat un set de instrumente care asigura atat informatiile necesare fiecarui manager dar care permit si o flexibilitate reconfortanta de a le folosi la momentul si in conjunctura potrivite.

What our clients say:

Multumiri echipei HPDI pentru aceasta initiativa, pentru continutul foarte util si mai ales pentru energia transmisa.Faceti o treaba excelenta!

Alexandra Ionescu - Category Manager Nordic Food

A fost o experienta foarte utila, atat in plan personal, cat si profesional!

Aida Merce - Expert training si coaching BCR

Multumesc pentru cele 3 webinarii. Foarte interesante! Poate cel despre comunicare a fost si cel mai interesant…cum sa comunici, e o mare problema pentru multi! Mostenim tipare vechi, sau reactionam instictiv fara sa gandim, ceea ce nu este corect! Mi-a placut mult! Foaaaaarte educativ!

Zoltan Szatmari - Manager de proiect Flex

Va mulțumesc voua, celor de la HPDI, pentru inspiratie si reactivitate, pentru daruirea cu care va faceti meseria si pentru ca incă exista entuziasm

Anca Mihaela Popa - Controlor TVA Michelin

Am urmarit cu mare interes webinariile HPDI. De fapt se deschide o noua era cu provocarile ei si este bine sa fim pregatiti... Felicitari pentru initiativa !

Eduard Arion - Director Grup Retail BCR

Intregul program este ca o trusa de ajutor foarte bine dotata , cu un manual de instructiuni usor de inteles. Aceasta “cutie” in care am pus expertiza noastra contine:

Vrei mai multe detalii despre Academia Becoming the Digital Manager? Scrie-ne aici!