Petru Pacuraru

HPDI trainer

Petru a absolvit Academia de Studii Economice, sectiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master in Project Management la Kenessaw State University in SUA, precum si cursul Aspen Institute – Young Leaders Program.
Este fondator si Managing Partner al HPDI (Human Performance Development International), dar si consultant si coach in Project Management, Motivare, Leadership si Antreprenoriat. In plus, Petru este presedintele Fundatiei Leaders, una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale din Romania care promoveaza leadership-ul.
In urma cu peste 11 ani, Petru a inceput colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului american in Europa de Est. Impreuna cu Jim Bagnola, Petru Pacuraru a fost implicat in servicii de consultanta, programe de Dezvoltare a Competentelor de Leadership, Comunicare, Customer Service, Team Management, Change Management si Coaching pentru mai mult de 30 de companii.
Printre clientii sai se se numara companii importante, precum Hella Romania, Continental Automotive, 4Ideas, Ecolab, FMLogistic, Cafea Fortuna, British American Tobacco, P&G, Recognos, Raiffeisen Bank, Hilton, McCann Erikcson, Frigoglass sau Arctic.
In 2004, Petru a adus in Romania reteaua de B2B Enablers International, iar in 2006 s-a alaturat companiei Elevate Media ca investitor si a condus divizia de Multimedia. In 2008, a deschis un lant de cafenele neconventionale, o agentie de turism si un boutique de branding.  Incepand din 2009, a fost consultant si ulterior partener pentru cel mai exclusiv centru de wellness din Romania, situat la 120 de metri deasupra Bucurestiului – Sky Wellness.
In 2013, Petru Pacuraru a castigat premiul de Antreprenorul Anului, in cadrul ELA (Entrepreneurship & Leadership Awards).


Comentarii

Poza mare articol

Ce spun oamenii despre Petru Pacuraru:

Petru este un partener excelent cand vine vorba de proiecte dificile. Indiferent de complexitatea proiectului, Petru gaseste intotdeauna solutia cea mai buna. Este intotdeauna o placere sa lucram cu el.

- Stephan Willms, Founding Partner at Africa Enablers

Petru este un adevarat profesionist. Ca Managing Director pentru HPDI, el a ajutat direct compania mea in a gasi drumul cel bun catre succes. Multumesc Petru!

- George Mocanu, Owner, Phonetastic GSM Romania