facebook

Fifty Shades of Resilience – Rezistenta la invatare

Header site open day

“Fifty Shades of Resilience – Rezistenta la invatare”
Eficienta programelor de dezvoltare a angajatilor: cheltuiala sau investitie?

Trainerul NASA, Secret Service si NATO vine la Bucuresti. Jim Bagnola va sustine un workshop gratuit pentru managerii romani

icon-verdeWorkshop-ul sustinut de Bagnola este doar o parte a evenimentului de tip Open Day “Fifty Shades of Resilience – Rezistenta la invatare”;

icon-verdeLa acest eveniment vor participa peste 100 de persoane din middle si top management-ul unora dintre cele mai mari companii din Romania;

“Sta in natura umana sa uitam ceea ce am invatat daca nu discutam si impartasim cu ceilalti ceea ce am deprins in urma unui training. De exemplu, in SUA, cand un angajat este trimis la un training, managerii il roaga sa impartaseasca ceea ce a invatat cu ceilalti membrii ai echipei. De asemenea, acestia vor comunica echipei ce urmeaza sa se schimbe in urma a ceea ce au invatat.” Jim Bagnola.

 

Tematica Evenimentului

Americanul Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri motivationali din lume, vine in Romania pentru a sutine, un workshop gratuit pentru managerii autohtoni. Workshop-ul sustinut de Bagnola este doar o parte a evenimentului de tip Open Day “Fifty Shades of Resilience – Rezistenta la invatare”, organizat de HPDI, companie romaneasca de consultanta in domeniul resurselor umane.

In cadrul evenimentului, Jim Bagnola, alaturi de trainerii HPDI (Petru Pacuraru, Andrei Vacaru si Alexandru Busila) vor dezbate subiecte de interes in domeniul resurselor umane, precum:

icon-verde Tendinte in trainingul american;
icon-verde Diminuarea rezistentei la invatare;
icon-verde De ce unii angajati nu devin mai eficienti dupa un program de dezvoltare;
icon-verde Noi metode de crestere a impactului unui training sau team building asupra participantilor;
icon-verde Manageri, oameni de HR si traineri, de aceeasi parte a baricadei;
icon-verde Responsabilizarea angajatilor;
icon-verde Team building-ul si jocul ca metoda de obtinere a obiectivelor.

Cui se adreseaza aceste workshop-uri?

Aceste workshop-uri se adreseaza atat companiilor mari, cu sute de angajati, dar si IMM-urilor care inteleg ca trainingul angajatilor este o investitie, nu o cheltuiala.  La eveniment vor participa peste 100 de persoane din middle si top management.

Dupa ce a lucrat cu peste 10.000 de manageri romani, Jim Bagnola va vorbi despre diferenta dintre liderii romani si cei americani.
“Diferenta dintre liderii din Romania si cei din SUA consta in experienta lor. Americanii au 200 de ani in plus de democratie si leadership, incurajat de pe bancile scolilor, in antreprenoriat din generatie in generatie. Romania este o tara tanara, cu manageri tineri, iar leadershipul devine usor, usor o parte foarte importanta in educatia acestora” Jim Bagnola.

Speakeri

Jim BAGNOLA

Jim BagnolaJim Bagnola, speaker international si executive coach, este expert in domeniul leadershipului si in „Body-Mind Management”, cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitatii de a conduce.

Printre clientii cu care a colaborat de-a lungul timpului se numara Shell Oil Company, Kroger Company, NASA, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Fortelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) si Universitatea din Texas.

 

Petru PACURARU
Petru Pacuraru HPDIEste fondator si Managing Partner al HPDI (Human Performance Development International), dar si consultant si coach in Project Management, Motivare, Leadership si Antreprenoriat. In plus, Petru este presedintele Fundatiei Leaders, una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale din Romania care promoveaza leadership-ul.

Printre clientii sai se se numara companii importante, precum Hella Romania, Continental Automotive, 4Ideas, Ecolab, FMLogistic, Cafea Fortuna, British American Tobacco, P&G, Recognos, Raiffeisen Bank, Hilton, McCann Erikcson, Frigoglass sau Arctic.

 

Andrei VACARU

Andrei Vacaru HPDIEste Senior Partner si Marketing Manager la Human Performance Development International (HPDI). Munca in televiziune l-a ajutat sa descopere secretele discursului public, in prezent fiind unul dintre cei mai apreciati traineri acreditati ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) in domeniile Comunicare Emotionala, Comunicare Asertiva, Public Speaking, Presentation Skills si Performanta prin Inovatie.

In cei cinci ani la HPDI, Andrei a sustinut traininguri pentru companii importante, precum Pfizer Romania, Toyota Material Handling Romania, VB Leasing, Romtelecom, Allianz Tiriac, Expur, HP Romania, Raiffeisen Bank, Bitdefender, Pirelli, Recognos sau Garanti Bank.

 

Alexandru BUSILA

Alexandru BusilaAlexandru Busila este Senior Partner si HR Manager la Human Performance Development International (HPDI). Dupa ce a devenit trainer autorizat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), si-a inceput cariera de trainer in teambuildinguri si a continuat sa-si depaseasca zona de confort, inrolandu-se in meseria de consultant in domeniul resurselor umane.
Subiectele abordate de Alexandru in training-urile sale sunt Time Management, Change Management, Stress Management, Managementul prin obiective, Comunicare asertiva si Inteligenta Emotionala.

Alexandru Busila a tinut traininguri pentru companii importante precum Cosmote, Apa Nova, Renault, Continental, Hella, Mondial, Microsoft, Procter & Gamble, Toyota, Honeywell, Expur, Travelport, Frigoglass, Arctic, Ceragon, FM Logistic sau Raiffeisen.

Echipa de facilitatori HPDI

Echipa HPDI are o experienta de peste 8 ani in organizarea si facilitarea evenimentelor de teambuilding. Activitatile detinute in portofoliu se pot desfasura pe tot teritoriul Romaniei si in strainatate.
Exercitiile se adreseaza tuturor categoriilor de obiective specifice resurselor umane si, in functie de participanti, sunt propuse elemente din mai multe categorii.

echipa facilitatori teambuilding hpdi

 

 

Programul evenimentului

13.00- 14.30: Training-ul si diminuarea rezistentei la invatare (Metode, Strategii, Comunicare). In cadrul acestui modul, vor fi abordate modalitatile prin care noile culturi si informatii pot fi abordate si implementate pentru a creste gradul de acceptare in randul participantilor.
Modulul este structurat pe 3 concepte:
1. Cum ar trebui sa arate continutul cel mai usor de asimilat si de introdus in viata de zi cu zi, la nivel personal – Alexandru Busila
2. Strategia organizatiei de a promova si de a introduce noile informatii in cultura organizationala – “Culture eats strategy for dinner” – Petru Pacuraru
3. Principii cheie in comunicarea schimbarii la nivel personal si organizational. Pericole si avantaje – Andrei Vacaru;

14.30-14.45: Coffee Break;

14.45-16.45: Team Building. Jocul ca metoda de atingere a obiectivelor. Doua ore cu activitati de team building si analiza impactului asupra participantilor. Rolul follow-up-ului si a implicarii HR-ului in prelungirea efectelor. – Echipa de facilitatori HPDI;

16.45-17.00: Coffee Break;

17.00-18.30: Conferinta Change Management. Bariere in invatare. Ce impiedica obtinerea rezultatelor. Cum cuantificam eficienta. Cine poarta responsabilitatea succesului si esecului in procesul de invatare si schimbare. Diferente intre Romania si Statele Unite. – Jim Bagnola;

18.30-19.00: Sesiune de vanzare de carte si autografe Jim Bagnola.

 

Parteneri Media

Untitled-1

 

Lasă un răspuns

SUNA ACUM!