Get to know Youkno

Boosting productivity and retention with a mobile app

cere oferta

 

Fascinati de cum putem creste sentimentul de apartenenta al oamenilor la organizatie si idei si de ce au nevoie ca sa ramana in echipa ta am dezvoltat Youkno, prima aplicatie transformationala de mobil din lume. De la inductie, la dezvoltare de comunitate si learning, toate integrate in platforma Youkno. Te invitam pe 28 mai in Bucuresti sa iti aratam cum va fi viitorul in formarea echipelor.

Iti propunem sa vii la evenimentul Get to know Youkno pentru a testa aplicatia si a intelege cum poate sa imbunatateasca dezvoltarea echipei tale. Evenimentul va dura 2 ore, va incepe la 9.30 si este adresat tuturor celor care vor sa faca parte dintr-o organizatie transparenta, agila si eficienta. Locatia urmeaza sa fie stabilita si comunicata persoanelor care se vor inscrie la eveniment.

Prezentarea Youkno o gasesti aici, iar daca ai nevoie de mai multe detalii despre eveniment ne poti suna si ne poti scrie la: alexandra.savencu@hpdi.ro sau 0763647453.

Obiectivele cursului:

1

Digitalizarea procesului de inductie

2

Cresterea gradului de retentie la nivelul echipei

3

Atragerea Millennials in echipa ta

4

Actualizarea procesului de follow-up

5

Dezvoltarea unei comunitati de discutii bazate pe incredere si deschidere

Topicurile cursului:

Aplicatia Youkno

Agenda cursului:

09:00 - 09:30 - Welcome coffee

09:30 - 10:00 - Prezentare aplicatie Youkno

10:00 - 11:30 - Testarea aplicatiei Youkno de catre participanti

Metode folosite in curs:

- Exercitii si studii de caz

Articol training

Trainer

Petru Păcuraru

Petru a absolvit Academia de Studii Economice, sectiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master in Project Management la Kenessaw State University in SUA, precum si cursul Aspen Institute – Young Leaders Program. In urma cu peste 11 ani, Petru a inceput colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului americ...

citeste despre trainer:

Parerile clientilor nostri:

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!