Gina Bulai

Gina este trainer de 11 ani.

A lucrat cu companii din industrii diverse: bancar, financiar, IT, BPO, telecom, farmaceutic si medical. A sustinut traininguri atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Subiectele pe care le abordeaza cu placere in traininguri sunt: calatoria catre sine, dezvoltarea personala, inteligenta emotionala, storytelling, leadership personal, train of trainers, feedback cu impact, afirmare personala, teamwork, atitudine pozitiva, adaptarea la lucrul in echipe virtuale.

In ultimii 3 ani a fost trainer freelancer, iar inainte a fost trainer in corporatie. A condus o echipa de traineri interni, a construit si a livrat programe de training si s-a implicat in programe de HR. Prima ei dragoste profesionala a fost HR-ul, unde a petrecut 4 ani in arii diverse, de la comunicare interna la recrutare, construirea proceselor interne de evaluare si training.

Studiile in psihologie le-a continuat cu o formare in psihodrama, o metoda puternica de lucru terapeutic si organizational cu grupul. In trainingurile ei se regasesc elemente din studiile sale. Ii place sa citeasca ultimele cercetari in domeniul psihologiei si sa afle curiozitati din orice alt domeniu.

Gina livreaza workshopuri de dezvoltare personala si a facut pro bono acest lucru pentru mai multe ONG-uri. La fel de mult ii place si sa participe la workshopuri de dezvoltare personala si memorabile pentru ea sunt cele de psihodrama, art terapie si dans terapie.

Cartea ei preferata, „Femei care alearga cu lupii” ii aminteste de puterea terapeutica a metaforelor si a povestilor in recuperarea integritatii noastre psihice. Se potriveste bine cu credinta ei pe care o profeseaza: aceea ca noi toti avem puterea de a deveni ceea ce ne dorim.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Gina Bulai:

Ce spun oamenii despre Gina Bulai: