Gina Bulai

Gina este trainer din 2008. A urmat Facultatea de Psihologie, a inceput sa lucreze in HR, apoi a urmat o specializare de 4 ani in psihoterapie de grup si ulterior a descoperit trainingul si pasiunea pentru invatarea continua. Din 2019 este coach in formare, practicand metoda Solution Focused Coaching. Ca trainer a lucrat cu companii din industrii diverse: bancar, financiar, IT, BPO, telecom, farmaceutic si medical.

A sustinut traininguri atat in limba romana, cat si in limba engleza. Abordeaza cu aceeasi incredere sala de curs, dar si mediul online reinventandu-se la fiecare interactiune.
Subiectele pe care le abordeaza cu placere in traininguri sunt: calatoria catre sine, dezvoltarea personala, inteligenta emotionala, storytelling, leadership personal, decizii multumitoare, feedback cu impact, afirmare personala, teamwork, atitudine pozitiva, adaptarea la lucrul in echipe virtuale.

Crede cu tarie ca noi toti avem puterea de a ne transforma, de a ne alege singuri calea noastra in viata si de a ne dezvolta. Misiunea ei este sa ofere suport celor care isi doresc sa isi atinga potentialul.

Gina este o persoana ferma si calda, orientata continuu spre imbunatatire si ajutorare.

 


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Gina Bulai:

Ce spun oamenii despre Gina Bulai: