Irina Zecheru

Irina se recomanda ca fiind un trainer pasionat de oameni si tehnologie. Dupa studii de istoria artei in tara si strainatate si dupa cinci ani de livrat experiente de invatare (aka traininguri), Irina Zecheru poate spune cu o mare veneratie: ”inca invat”!

Ce pot avea in comun arta si trainingul? Raspuns Irinei se afla in cuvintele unuia dintre artistii ei preferati. Paul Klee isi sintetizeaza opera astfel: “O linie este un punct care a plecat la plimbare.”

In ultimii 3 ani, experienta Irinei s-a tradus in training-uri implementate avand la baza licente si evoluand catre definirea propriilor domenii de pregatire a echipelor in domenii de hard si soft skills. A fost pe rand mentor, team leader si creator de continut. Primul curs de formare a trainerilor l-a urmat in 2012, iar in 2015 a participat la cursuri de Train of Trainers.

Irina s-a adaptat noilor tehnologii in formarea echipelor folosind instrumente de training virtuale, apeland la solutii video si aplicatii inca de cand tehnologia in cadrul invatarii avea orienturi indepartate. De asemenea, a dezvoltat materiale de training, programe de inductie adaptate la programe si procese.

In dezvoltarea trainingurilor Irina considera ca linia transformarii noastre este un sir lung de acumulari succesive, marcate de opriri care ne deslusesc conturul si ratiunea lucrurilor din jur. Oricare ar fi escalele punctului, de la empatie la stres management, ceea ce va ramane din aceste experiente suntem noi, cei deveniti tot mai “adaptati” pentru calatoriile noastre.

Irina este una din structurile de baza in crearea, inovarea si adaptarea continuturilor HPDI si un specialist in livrarea digitala, facand acest tip de invatare accesibil, simplificat si concis atat pentru participanti, cat si pentru echipa interna.

 


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Ce spun oamenii despre Irina Zecheru: