Jim Bagnola

International speaker&executive coach reprezentat in Romania de HPDI

Jim Bagnola este speaker international si executive coach. Este expert in domeniul leadershipului si al body-mind management-ului, cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitatii de a conduce.
In ultimii patruzeci de ani a sustinut prezentari si cursuri in intreaga lume, pe teme de Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching si Change Management – toate in legatura cu ” The Secrets of the Mind-Body Connection”. Obiectivul lui este Building a Professional Human Being. In 2011 a fost lansata cartea sa intitulata “How to Become a Professional Human Being: How to enjoy STRESS FREE WORK and PERSONAL HAPPINESS using the Mind/Body/Work connection”.

A absolvit studii in Stiinte Politice la Universitatea din Akron, Dezvoltare Umana la Universitatea European Research din Elvetia si Psihologia la Universitatea din Santa Monica. Instructor certificat de stress management din 1975, el este, de asemenea, executive coach pentru liderii companiilor din Fortune 500 US.
A detinut functii de Vice Presedinte in diverse corporatii, a fost Director Adjunct de Ajutoare Financiare la Universitatea din Akron si Director al Conferintelor la Universitatea de Vest din Illinois. A avut, de asemenea, posibilitatea de a-l impresaria pe magicianul de renume mondial, Doug Henning la Hollywood, in turneele, emisiunile si spectacolele sale timp de 7 ani.

Acum cativa ani, Jim a devenit CSP (Certified Speaking Professional). Aceasta distinctie acordata de Asociatia Nationala a Speakerilor a fost oferita pana in prezent, doar unui numar de aproximativ 600 de speakeri profesionisti din intreaga lume, ceea ce il include in topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus si in “Top 30 lideri profesionisti din lume” in perioada 2006 – 2010 de catre Leadership Gurus International.
Jim Bagnola este presedintele The Leadership Group International si membru invitat al Western Management Development Center din Denver. El este presedintele consiliului de adviseri ai LEADERS Romania si aloca o mare parte din timpul sau pentru AIESEC, o organizatie internationala a studentilor fondata in Rotterdam. Este, de asemenea, membru al Consiliului de Administratie al Olive Branch Foundation din Ohio si doctor Honoris Causa al USAMV Bucuresti.

Jim pretuieste toate oportunitatile de a influenta in mod semnificativ si de a interactiona cu organizatii din domeniile public si privat, printre care: Shell Oil Company, Kroger Company, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Fortelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) si Universitatea din Texas.
In Romania Jim a conceput programe personalizate de training si coaching pentru Hella, FM Logistic, Flextronics, Continental Automotive, Celestica, Hilton, Marriott, Romtelecom, Siemens, Porta Doors, Toyota Material Handling etc. Lucreaza din 2002 impreuna cu echipa HPDI, aducand inspiratie si onestitate in sala de training. Odata cu noile tehnologii, din 2020 experienta lui a ajuns si in mediul online. Acesta poate fi urmarit pe platforma noastra digitala abordand teme de coaching si leadership, dar si in cadrul webinariilor programate de echipa noastra.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Ce spun oamenii despre Jim Bagnola:

The words aren’t enough to describe a training session or coaching held by Jim. He has his own own to find solutions to the presented problems and through his practical activities he manages to relax the auditorium.

- Liana Brasoveanu, Human Resources Manager Solectron Romania

Probably one of the best connection to the leadership experience. Jim has the rare ability to energize the people while transmitting his knowledge.

- Catalin Olteanu, General Manager FM Romania

Jim means leadership / human values made easy to understand and follow.

- Gelu Murariu, General Manager Hella Romania