facebook

Leading is Everybody’s Business – Eveniment cu Jim Bagnola

jimAcest workshop interactiv și provocator, demonteaza miturile privitoare la modalitațile de a conduce o echipa și propune o abordare noua și eficienta.

Vechile intrebari cu privire la lideri și leadership primesc raspunsurile mult așteptate prin intermediul discuțiilor de grup, al exercițiilor interactive, simularilor de situații și materialelor video. Toate acestea au menirea de a implica participanții prin tehnica invațarii experiențiale.

Scop:

Depașirea mitologiei eronate cu privire la lideri și leadership și asumarea de noi cunoștinte menite sa maximizeze leadershipul autentic la toate nivelele organizațiilor si, implicit, sa duca la creșterea productivitații.

Obiectiv:

Evoluția individuala și a echipei catre urmatorul nivel al succesului prin  imbunatațirea comunicarii, a leadership-ului și a tehnicilor de dezvoltare a influenței.

 Agenda evenimentului:

 09.30 Recepția

10.00 Primul modul: Jim Bagnola

11.30 Pauza de cafea

11.45 Al doilea modul: Jim Bagnola

13.00 Pauza de pranz

14.00 Al treilea modul: Jim Bagnola

15.30 Pauza de cafea

15.45 Modulul patru: Jim Bagnola

17.00 Incheiere Jim Bagnola susține o ceremonie de acordare de diplome

17.30 Finalul evenimentului

 Puncte principale ale discuției:

  • Diferența majora dintre manageri și lideri.
  • Importanța relaționarii ca baza a leadership-ului.
  • Modalitați de extindere a leadership-ului in intreaga organizație.
  • Cele 5 legi ale poziționarii personale pentru creșterea influenței.
  • Dezvoltarea influenței dincolo de autoritatea formala.
  • Diferența dintre responsabilitate și implicare.
  • Cauzele a 80% dintre problemele de la locul de munca.
  • Conexiunea dintre legatura minte-trup și abilitatea de a conduce.
  • 100 de idei care sa ajute la implementarea cunoștințelor.

 

Cine este Jim:

DSC_6505 Jim Bagnola este speaker internațional și executive coach. Este expert in domeniul leadershipului si al body-mind management, cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitații de a conduce.

In ultimii treizeci de ani a susținut prezentari și cursuri in intreaga lume, pe teme de Leadership, Stres Management, Customer Service, Coaching si Change Management – toate in legatura cu ” The Secrets of the Mind-Body Connection”. Obiectivul lui este Building a Professional Human Being. In 2011 a fost lansata cartea sa intitulata “How to Become a Professional Human Being: Accessing the Power of the Mind/Body/Job Connection”.

Pentru Jim, calatoriile reprezinta doar una dintre pasiunile lui. S-a nascut in Canton, Ohio, locuiește in Austin, Texas, dar a vizitat mai mult de optzeci si sapte de tari, fie pentru aventura, fie pentru afaceri. Este pasionat de lectura, este un devotat fan al sportului și este preocupat de regimul de viața sanatos.

A absolvit studii in Stiinte Politice la Universitatea din Akron, Dezvoltare Umana la Universitatea European Research din Elvetia si Psihologia la Universitatea din Santa Monica. Instructor certificat de stres management din 1975, el este, de asemenea, executive coach pentru liderii companiilor din Fortune 500 US.

Jim a avut diferite posturi. El a detinut functii de Vice Președinte in diverse corporații, a servit ca Director Financiar Adjunct de Ajutoare la Universitatea din Akron si Director al Conferintelor la Universitatea de Vest din Illinois. A avut, de asemenea, posibilitatea de a impresaria magicianul de renume mondial, Doug Henning la Hollywood, in turneele , emisiunile si spectacolele sale timp de 7 ani.

Acum cativa ani, Jim a devenit CSP (Certified speaker professional). Aceasta distincție acordata de Asociatia Nationala a Speakerilor, a fost oferita pana in prezent, doar unui numar de aproximativ 600 de speakeri profesioniști din intreaga lume, ceea ce il include in topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus in “Top 30 lideri  profesionisti din lume” in perioada 2006 – 2010 de catre Leadership Gurus International o organizatie europeana.

Aceasta onoare este acordata profesionistilor care s-au remarcat pentru originalitatea lor, ideile practice, modul de prezentare si capacitatea dovedita de a sprijini organizatiile pentru a obtine rezultate superioare.

Jim Bagnola este presedintele The Leadership Group International si membru invitat al Western Management Development Center din Denver. El este presedintele consiliului de adviseri ai LEADERS Romania si aloca o mare parte din timpul sau pentru AIESEC, o organizatie internationala a studenților fondata in Rotterdam. Este, de asemenea, membru al Consiliului de Administratie al Olive Branch Foundation din Ohio, doctor Honoris Causa al USAMV Bucuresti.

Jim prețuiește toate oportunitațile de a influenta in mod semnificativ si de a interactiona cu organizatii din domeniile public si privat, printre care: Shell Oil Company, Kroger Company, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Forțelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) si Universitatea din Texas.

In Romania Jim a conceput programe personalizate de training si coaching pentru Hella, Fm Logistic, Flextronics, Continental Automotive, Celestica, Hilton, Marriott, Romtelecom, Siemens, Porta Doors, etc.

Tariful este de 249 Euro, fara TVA. Include participarea la training-ul susținut de Jim Bagnola, pauzele de cafea, pranzul, suportul de curs , certificarea internationala de catre Leadership Group USA.

Pentru grupuri exista o politica de discounturi, iar pentru clientii recurenti un discount de 5%.

Pentru mai multe informații si inscrieri ne puteti contacta:

Petru Pacuraru

e-mail:petru@hpdi.ro

telefon +4 0723 250 355

 

Lasă un răspuns

SUNA ACUM!
Inline
Inline