Learn – Adapt – Overcome| Editia 14 si 15 | 

cere oferta cere oferta cere oferta cere oferta

 

 

 

 

Intrucat nu e nimic ce ne infraneaza mai mult decat rezistenta la schimbare, iar vremurile nu ne dau de ales decat sa schimbam modul de lucru, ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu un kit gratuit de supravietuire in vremuri de lucrat de acasa.

Kitul consta in webinarii de o ora fiecare, cu subiecte de maxima atentie. Accentul se pune pe informatii practice, pe cunostinte si abilitati necesare modului de lucru remote, iar continutul este adaptat mediului digital.

Inscrie-te aici

Webinarile din perioada 25 iunie – 03 iulie sunt:

  • Joi, 25 iunie, 11:00 – 12:15, Puterea comparatiei, Traineri: Valentina Grigorescu si Alexandra Draganescu
  • Vineri, 26 iunie, 11:00 – 12:15, Cum te reinventezi cand lumea din jurul tau se schimba, Traineri: Lucia Caramidariu si Cristina Andreca
  • Miercuri, 01 iulie, 11:00 12:15, Cum sa fii tu insuti atunci cand vrei sa te integrezi in echipa, Traineri: Ozana Timar si Catalin Mihalcea
  • Vineri, 03 iulie, 11:00 – 12:15Disruption! Problema sau Oportunitate, Traineri: Veronel Guiman si Cristian Francu

 

Obiectivele cursului:

1

Learn

2

Adapt

3

Overcome

4

Have fun

Topicurile cursului:

Puterea comparatiei

Acest webinar este o poveste a fiecaruia dintre noi. O calatorie a comparatiei constante inradacinata de cand ne amintim viata. Am fost invatati sa fim precum ceilalti, ni s-a spus ca nu suntem indeajuns de buni fiindca ceilalti merg pe un alt drum decat cel ales de noi. Vrem timp de o ora sa va aratam beneficiile comparatiei cu propria persoana, si frumusetea descoperirii abilitatilor fiecaruia dintre noi care sunt date la o parte din mintea noatra de zgomotul de fundal care ne spune ca trebuie sa ne incadram toti intr-un anumit standard. La nivel artistic, comparatia inseamna alaturarea insusirilor asemanatoare, si noi dorim sa o faceti cu voi insiva presarata cu mandria ca fiecare suntem diferiti, buni la ceva si nu la orice.

Cum te reinventezi cand lumea din jurul tau se schimba

Schimbarea este singura constanta din viata noastra. Vom explora si raspunde impreuna la intrebari precum: Cum ne reinventam cand schimbarea ne forteaza sa facem acest lucru?  Ce invatam de aici?  Cum sa integram schimbarea mai rapid in viata noastra si sa devenim mai flexibili si mai agili in piata atat ca si persoane, dar si ca si companii.

Cum sa fii tu insuti atunci cand vrei sa te integrezi in echipa

Ai simtit vreodata ca joci un rol la serviciu si esti o alta persoana in toate celelalte contexte? Sa porti o masca poate fi util pe moment dar extenuant pe termen lung. Vino sa exploram alaturi de Ozana si Catalin provocarea de a ramane noi insine si de a ne regasi locul integrant in echipa, pe masura ce (ne) descoperim disponibilitatea de a fi respinsi, compatibilitatea cu valorile echipei si nevoia de a fi ca ceilalti.

Disruption! Problema sau Oportunitate?

Termenul Disruptiv suna foarte….radical. Si asa si este! Pentru ca presupune schimbare de modele, practici si competente. In acelasi timp, insa, oportunitatile se nasc din probleme iar perturbarea si socul initial se pot metamorfoza in puncte de plecare pentru traiectorii favorabile. Disruption! Un webinar interactiv despre acceptare si adaptare, reinventare si inovare, si despre cum sa le folosim pe toate in favoarea noastra.

Agenda cursului:

11:00 - 12:15

Metode folosite in curs:

- Prezentare

- Discutie

- Intrebari

- Exemple

Parerile clientilor nostri:

Iti mai recomandam urmatoarele traininguri:

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!