Learn – Adapt – Overcome

cere oferta cere oferta cere oferta

Te asteptam la editia 7 Learn – Adapt – Overcome! Te poti inscrie aici: https://www.surveymonkey.com/r/HPDIwebinarii 

Intrucat nu e nimic ce ne infraneaza mai mult decat rezistenta la schimbare, iar vremurile nu ne dau de ales decat sa schimbam modul de lucru, ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu un kit gratuit de supravietuire in vremuri de lucrat de acasa.

Kitul consta in 6 webinarii de o ora fiecare, cu sase subiecte de maxima atentie. Accentul se pune pe informatii practice, pe cunostinte si abilitati necesare modului de lucru remote, iar continutul este adaptat mediului digital.

Obiectivele cursului:

1

Learn

2

Adapt

3

Overcome

4

Have fun :)

Topicurile cursului:

6 mai: Echilibru munca, cei dragi si eu. Cum lucram de acasa cu copii

Ce este work life ballance Prioritatile din viata fiecaruia Cum lucrezi de acasa cu copii Cum un pas mic azi duce la o constructie mare maine

7 mai: Cat costa o greseala

De ce greșim? Ce rol are creierul in greșelile umane si felul in care procesam informatia? Ce solutii de trial and error si safety culture putem utiliza?

8 mai: Empowerment si Coachig

Schimbarea brusca și obligatorie a adus foarte multa nesiguranță în fiecare dintre noi, ce putem face? Cum se aplica leadershipul in coaching 3 strategii care cresc probabilitatea ta de influență asupra celorlalti

13 mai: Sinele invinge: automotivare si disciplina in incertitudine

Diferenta dintre perceptie si presupunere- diferenta dintre cel de acum si cel din viitor- discutia cu tine Ce asteptam de la noi, ce asteptam de la ceilalti si ce putem face in acest sens? Ce ne motiveaza, ce este motivatia si la ce ajuta Cum se invata autodisciplina Integrare si reintegrare- ce putem lua cu noi dupa aceasta perioada?

14 mai: Lectii invatate acasa si de luat la birou

Lectia 1: sedintele de aliniere s-au dovedit eficiente...cum le ducem in munca mixta Lectia 2: task management: explicarea si definirea mai clara a taskurilor si urmarirea lor. Cum facem asta si dupa 15 mai. Lectia 3: cunoasterea echipei: la nivel profesional (nevoi, abilitati, incarcare) si la nivel personal. Cum continuam sa ne cunoastem oamenii si dupa ridicarea restrictiilor. Lectia 4: relationarea: am constientizat importanta relationarea si am facilitat intalniri informale mai dese. Ce face pentru a relationa in echipe care lucreaza si de acasa si de la birou. Lectia 5: traininguri digitale: am vazut apetenta oamenilor spre invatare si am facilitat accesul la traininguri online.

15 mai: Cum sa ne tinem clientii aprope in perioada de criza

Profiler – cum iti identifici punctele forte și nevoile pentru a le adapta la fiecare client în parte; Tailor-fit – cum iti aliniezi obiectivele tale cu cele ale clientului și ce skill-uri folosești; Push the gas - variante de abordare în funcție de strategia pe care o ai; Fulfill the Puzzle – cum analizezi rezultatele și te adaptezi în funcție de discuția avută cu clientul; Best Practices – cum gestionezi relatia cu clientul chiar daca nu ai ce sa vinzi

Agenda cursului:

Fiecare webinar se desfasoara in intervalul 11:00 - 12:15

Metode folosite in curs:

- Prezentare

- Discutii

- Quiz-uri

- Tool-uri digitale

Parerile clientilor nostri:

“A fost o experienta foarte utila, atat in plan personal, cat si profesional!”

- Aida Merce - Expert training si coaching BCR

“Multumiri echipei HPDI pentru aceasta initiativa, pentru continutul foarte util si mai ales pentru energia transmisa.Faceti o treaba excelenta!”

- Alexandra Ionescu - Category Manager Nordic Food

“Multumesc pentru cele 3 webinarii. Foarte interesante! Poate cel despre comunicare a fost si cel mai interesant…cum sa comunici, e o mare problema pentru multi! Mostenim tipare vechi, sau reactionam instictiv fara sa gandim, ceea ce nu este corect! Mi-a placut mult! Foaaaaarte educativ!”

- Zoltan Szatmari - Manager de proiect Flex

Iti mai recomandam urmatoarele traininguri:

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!