Lucia Cărămidariu

Trainer

Lucia a pus bazele companiei Step Up specializata in domeniul resurselor umane. Din 2013 a acceptat sa se alature initiativei de a creste oameni si lucreaza in parteneriat cu HPDI in aria de dezvoltare a resurselor umane, fiind Business developer pentru Arad si Timisoara.

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane, Lucia a participat la numeroase conferinte in calitate de speaker sau moderator, a sustinut traininguri, iar din 2013 formeaza echipe si in programe de team building. Lucia este o persoana empatica, mereu dispusa sa gaseasca cele mai bune solutii, atat pentru clientii firmei, cat şi pentru echipa din care face parte. Promoveaza un leadership colaborativ si informal si investeste constant in dezvoltarea ei personala si a echipei.

De asemenea, Lucia este trainer in domeniul resurselor umane, recrutarii, feedback si work-life ballance. Incepand cu 2020 a dezvoltat aceste teme si in cadrul online, fiind prezenta in webinariile organizate de catre HPDI.

Printre companiile cu care a lucrat se numara Hella, Continental, Bosch Communication Center, Frigoglass, Infobest, Huf Romania, DS Smith Packaging, Hamilton, Akwel.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Lucia Cărămidariu:

Ce spun oamenii despre Lucia Cărămidariu: