Mădălina Barbu

Madalina este trainer, facilitator de teambuilding, MC la evenimente, dar si project manager pentru programele HPDI unde reuseste de fiecare data sa aduca energie si buna dispozitie.
Fiind o persoana organizata construieste programe de succes alaturi de partenerii nostri precum Raiffeisen Bank, Bancpost, Banca Transilvania, BRD, Unicredit, Printec, Petrom, Rompetrol, Lukoil, Continental Automotive, HUF, TMD Friction, Legrand, Policolor, Arctic, Otto Broker, Allianz Tiriac, Marsh Broker de asigurari – reasigurari, Pay U, Medtronic, A&D Pharma, Oriflame, Emag, Avira, Fuchs Condimente, Edenred, etc.
Pasiunea pentru job si misiunea de a creste oameni a dus la o reinventare a Madalinei care fie ca joaca rolul de Cupidon in training-ul de vanzari sau rolul unui Oracol in programele de teatru, ea isi dovedeste abilitatea de a da o nota personala fiecarui eveniment si de a se adapta fiecarei situatii.
Superputerea Madalinei este de a livra energie oamenilor in evenimente, dar si in intalnirile de vanzari pe care le are cu potentialii, dar si actualii clienti ai HPDI.

Madalina a fost pentru prima data facilitator de team building in 2007 si i-a placut atat de mult incat nu s-a mai oprit de atunci. Iar din experienta pe care a adunat-o a inceput sa impartaseasca si ambasadorilor HPDI. A lansat astfel in 2017 Academia de facilitare dorindu-si ca intreaga echipa HPDI sa livreze excelenta in proiectele pe care le desfasoara.

Din 2019 cocheteaza cu mediul digital prin desfasurarea de traininguri si team building-uri online. Domeniul in care a lansat cele mai multe module de training este cel de munca in echipa.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Ce spun oamenii despre Mădălina Barbu: