Marilena Petrache

Marilena Petrache este Consultant de Imagine de peste 10 ani. A studiat scoala de moda de la Milano, “Academia dell Lusso”, Academia de consultanta de imagine de la Londra, “Color me beautiful”, cat si Institutul Diplomatic Roman, Eticheta si Protocol Diplomatice si Relatiile Publice in cadrul Universitatii de Jurnalism din Bucuresti.

A fost dintotdeauna in cautarea diveselor forme de exprimare/comunicare. A inceput prin a studia limbile straine (rusa, engleza, germana)  la o facultate de profil, a continuat Facultatea de Jurnalism (PR), cu Master in Comunicare la SNSPA, ca apoi sa-si sustina lucrarea de dizertatie in cadrul Institutului Diplomatic Roman, cu tema “Eticheta si protocol diplomatice”. Toate studiile si-au adus contributia in sfera profesionala, determinandu-o sa opteze pentru un job dedicat comunicarii, echilibrului si frumusetii; acela de a face atat consultanta vestimentara, cat si consultanta diplomatica pentru delegatii externe.

Marilena considera ca nu poti controla ceea ce gandesc altii, dar poti influenta modul in care esti perceput creandu-ti o imagine care sa reflecte stilul si personalitatea ta. Printre clienti se numara reprezentanti ai: Miss Sixty, Valentino, Alpha Bank, ABN-AMBRO, EximBank, Tommy Hilfiger, HPDI, Nobile Arte, Bravissimo Art School si multi altii.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Marilena Petrache:

Ce spun oamenii despre Marilena Petrache: