Masterclass Leading Millennials

How to Lead a Millennial Workforce?

cere oferta cere oferta cere oferta

De ce Masterclass Leading Millennials?

Putini stiu ca „Millennialii” sunt in fruntea plutonului atunci cand vine vorba de inovarea la locul de munca. In aproape orice industrie, ei reprezinta un procent din ce in ce mai mare din forta de munca. Potrivit Centrului de Cercetare Pew, au depasit Generatia X ca fiind angajatii cei mai numerosi in demografia pietei muncii.
Exista mari sanse ca in echipa ta sa fie cel putin un „Millennial”. Deci, ce trebuie sa stii pentru a conduce o forta de munca dominata de aceasta generatie?
Acest masterclass interactiv, in egala masura provocator si rapid, pune la incercare miturile majore despre conducere si aduce o noua mentalitate. Intrebarile vechi despre lideri sunt abordate prin discutii de grup, clipuri video si alte exercitii si simulari pentru a implica participantii si pentru a invata din experienta.

Cui se adreseaza acest masterclass: middle si top managers.

Beneficii: Destramarea mitologiei din jurul ideii de „a conduce” si introducerea de noi cunostinte astfel incat leadership-ul autentic sa fie reflectat si multiplicat la fiecare nivel al organizatiei. Efectele vor fi scaderea stresului si cresterea productivitatii.

 

Obiectivul cursului:

1

Evolutia individuala si a echipei catre urmatorul nivel al succesului, prin concentrarea pe imbunatatirea abilitatilor de comunicare, leadership si influenta.

Topicurile cursului:

Intelegem diferitele valori si motivatii ale fortei noastre de munca compuse din mai multe generatii?

Cum ne asiguram ca ii gasim pe cei mai talentati?

Ce fel de mediu de lucru si ce practici dezvoltam pentru a mentine retentia?

Studiile arata ca depasirea excesiva a programului de lucru duce la un angajament scazut al angajatilor, satisfactie redusa la locul de munca si, implicit la o rata mai mare a demisiilor. Cum abordam acest dezechilibru?

Ca „Baby Boomer” sau „Gen X”, care sunt unele dintre lucrurile pe care trebuie sa le invat sau sa le schimb pentru a-i conduce pe Millenniali?

Am persoanele potrivite care dispun de competentele necesare pentru a crea mai multa flexibilitate la locul de munca?

Exista diferente in modul in care fiecare generatie percepe recompensarea?

De ce intelegerea fortei de munca formata din mai multe generatii este atat de importanta pentru conducatorii de astazi?

Agenda cursului:

09:30 - 10:00 – Receptia participantilor

10:00 - 11:30 - Team Leadership Modulul I

11:30 - 11:45 - Coffee Break

11:45 - 13:00 - Team Leadership Modulul II

13:00 – 14:00 – Pranz

14:00 – 15:30 – Team Leadership Modulul III

15:30 – 15:45 – Coffee Break

15:45 - 17:00 - Team Leadership Modulul IV

17:00 - 17:30 - Ceremonia de inchidere, diplome

Metode folosite in curs:

- Metode experientiale

- Exemplificarea fiecarei teorii prin exemple

- Teme de lucru si exercitii

- Studii de caz

Articol training

Trainer

Jim Bagnola

Jim Bagnola este speaker international si executive coach, devenind in urma cu 6 ani CSP (Certified Speaking Professional). Aceasta distinctie il include in topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus si in "Top 30 lideri profesionisti din lume" in perioada 2006 - 2010 de catre Leadership Gurus International. Jim a colaborat cu companii precum: Shell Oil Company, Kroger Company, US Se...

citeste despre trainer:

Parerile clientilor nostri:

Hai sa invatam impreuna, scrie-ne!