Mihai Drideanu

Mihai inca invata. Are o curiozitate nativa care il impinge sa descopere lucruri noi in fiecare zi.

Ce invata? Orice!

Incepand cu anul 2010 a lucrat in domeniul bancar unde a coordonat o echipa de vanzari. De-a lungul intregii experiente a invatat foarte multe lucruri despre cum se formeaza si se dezvolta echipele, dar si despre cum sa gestionezi momentele dificile. In echipa HPDI a avut rolul de ambasador incepand cu 2016. Iar din 2019 a devenit parte din echipa noastra de vanzari folosind in mod constant persuasiunea pentru a castiga.

In plus, isi doreste sa creasca oameni nu doar in sala de team building, ci si in training -uri, fiind tot mai implicat in instrumentele digitale si webinariile HPDI. Contributia sa este una articulata, obiectiva si extrem de valoroasa datorita experientei practice pe care o aduce in prim plan.

Mihai este o persoana calda, empatica, atenta la nevoile celor din jur. Considera ca una dintre cele mai mari provocari ale vietii de zi cu zi este sa invete sa jongleze intre rolurile din viata personala si cea profesionala fiind pe rand om, sot, prieten, coleg.

In misiunea de a creste oameni se ghideaza dupa urmatorul citat:

“If you can’t fly then run, if you can’t run then walk, if you can’t walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”

Martin Luther King Jr.

 


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Mihai Drideanu:

Ce spun oamenii despre Mihai Drideanu: