Mihnea Rădiță

Mihnea a absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. Fiind o persoana extrem de ambitioasa, incepand cu anul 2009 a condus o echipa de vanzari a unei companii bancare. Provocarile intalnite in procesul de vanzari, precum si lectiile invatate pana la acel moment, l-au incurajat sa contureze programe de dezvoltare la nivelul echipelor pe care le-a coordonat atat in domeniul bancar, cat si in domeniul educatiei, alaturi de echipa HPDI.

De asemenea, din anul 2013 este trainer autorizat si facilitator in evenimentele de team building; el a elaborat si livrat o serie de concepte de training si team building cu continut propriu.

In echipa HPDI a ajuns in 2017 ca parte a departamentului de vanzari pe care il coordoneaza in prezent. In abordarile sale se bazeaza pe etica, imbunatatire continua si curajul de a nu accepta “nu” atunci cand vine vorba de idei inovatoare. Mihnea este membrul echipei care se asigura de fiecare data ca am cunoscut toate perspectivele unei probleme.

In plus, pe Mihnea il puteti intalni in sala de team building fiind speaker, facilitator si project manager pentru proiectele pe care le desfasuram.

Din 2020 isi testeaza limitele fiind trainer in mediul online, unde pune experienta sa in webinariile organizate.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Mihnea Rădiță:

Ce spun oamenii despre Mihnea Rădiță: