Mihnea Rădiță

Mihnea a absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. Fiind o persoana extrem de ambitiosa, incepand cu anul 2009 a condus o echipa de vanzari a unei companii bancare. Provocarile intalnite in procesul de vanzari, precum si lectiile invatate pana la acel moment, l-au incurajat sa contureze programe de dezvoltare la nivelul echipelor pe care le-a coordonat in ultimii 5 ani.

Provocarile intalnite in procesul de vanzari, precum si lectiile invatate pana la acel moment, l-au incurajat sa contureze programe de dezvoltare la nivelul echipelor pe care le-a coordonat n ultimii 5 ani. De asemenea, din anul 2013 este trainer autorizat si facilitator in evenimentele de team building. Incepand cu acel moment, pornind de la nevoile identificate în cadrul echipelor cu care a lucrat, a elaborat si livrat o serie de concepte de training si team building cu continut propriu.
De-a lungul celor 4 ani in care a livrat programe de training a colaborat cu persoane care activeaza in special in domeniul financiar-bancar. Programele de training dezvoltate pana in acest moment au vizat domenii precum vanzarile, time management si leadership situational.
In randul companiilor cu care a colaborat in domeniul vanzarilor, dar si pentru programe de training si team building se regaseste Credit Europe Bank, Emporiki Bank Romania, Citibank Romania, Raiffeisen Bank Romania etc.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Mihnea Rădiță:

Ce spun oamenii despre Mihnea Rădiță: