Ozana Timar

Ozana vine din aviatie si este pasionata de educatie si de greseli: atat ale sale, cat si ale celorlalti. Lucreaza cu personalul aeronautic din Europa in dezvoltarea abilitatilor non-tehnice, pentru a reduce numarul greselilor umane si pentru imbunatatirea sigurantei.
Ca tip de personalitate este Teacher. Cu educatia non-formala si dezvoltarea prin joc si joaca a cochetat de mica, de cand era la cercetasi. Tot acolo a invatat cum sa lucreze in echipa si ce inseamna sa fii un lider bun.
A terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si un master in Management Aeronautic, la Universitatea Politehnica din Bucuresti. A facut planorism, ii place natura, psihologia, meditatia, yoga, Ted Talk-urile si tot ce poate sa o ajute sa se dezvolte ca om. Este o fire empatica si cand era mica voia sa schimbe lumea. Pentru asta a decis ca va face tot ce poate pentru a ii ajuta pe cei din jur sa devina cea mai buna versiune a lor.
Este formator acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei și trainer international acreditat de AESA (Agentia Europeana de Siguranta Aeronautica). Este pasionata de dezvoltarea abilitatilor non-tehnice si crede ca ele sunt cele care fac diferenta in viata profesionala.
Crede in ceea ce face, iar la cursuri o vei vedea mereu cu zambetul pe buze si plina de energie.
Colaboreaza cu echipa HPDI din 2020 pentru dezvoltarea de continut si livrare de training-uri venind cu informatii si experienta valoroase din domeniul medical si aviatic.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Ozana Timar:

Ce spun oamenii despre Ozana Timar: