facebook

Performanta prin inovatie


Training open

 

“Imaginatia este mai importanta decat cunostintele. Cunostintele sunt limitate in timp ce imaginatia cuprinde o lume intreaga.” Albert Einstein.

image51Problemele deosebite au nevoie de rezolvari ingenioase. Creativitatea si inovatia sunt esentiale in astfel de cazuri. Instrumentele acestui curs invata participantii cum sa descopere adevaratele surse ale problemelor, cum sa identifice obiectivele cu adevarat importante, cum sa parcurga pasii unui brainstorming eficient, care sunt resursele necesare si cum sa obtina trecererea de la idee la succes.

Inovatia este conditia esentiala pentru performanta. Acest training transforma conceptul de creativitate intr-un instrument usor de folosit pentru a trece la urmatorul nivel al performantei.

Cui se adreseaza acest curs:tuturor celor care doresc sa isi descopere sau sa isi imbunatateasca abilitatile de gandire neconventionala si de stimulare a creativitatii la locul de munca. Acest training este dedicat in special celor care se confrunta cu provocari si cu necesitatea de a le depasi alaturi de echipele pe care le conduc.

Ziua/Locul: 18 Iunie, Bucuresti

Obiective curs:La finalul cursului participantii vor:

  1. invata o varietate de instrumente si tehnici pentru a raspunde eficient provocarilor.
  2. sti  sa identifice sursele reale ale problemelor si sa genereze noi solutii.
  3. cunoaste metode de generare a ideilor creative , in echipa.
  4. putea facilita procesul de inovatie in cadrul propriilor echipe, atunci cand se confrunta cu probleme punctuale sau provocari complexe.
  5. sti cum sa identifice resursele necesare pentru implementarea solutiilor gasite.
  6. cunoaste instrumentele necesare realizarii de la A la Z a ideilor inovatoare.

 

 Topicuri:
tabel

Lasă un răspuns

SUNA ACUM!
Inline
Inline