Petru Păcuraru

Trainer HPDI

Petru a absolvit Academia de Studii Economice, sectiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master in Project Management la Kenessaw State University in SUA, precum si cursul Aspen Institute – Young Leaders Program.

Este fondator si Managing Partner al HPDI (Human Performance Development International) din 2002, dar si consultant si coach in Project Management, Motivare, Leadership si Antreprenoriat. A fondat mai multe companii, de la advertising la wellness, de aici si experienta lui intensa in managementul oamenilor si leadership autentic. In 2013 a castigatul premiul de Antreprenorul Anului, iar in prezent misiunea lui este de a oferi viziune echipei de aproape 30 de persoane reunite cu scopul declarat “Crestem Oameni”.

In prezent, viziunea sa se concentreaza in directia noilor tehnologii. Isi propune astfel sa dezvolte zona de digital learning folosind aplicatii de follow-up, platforme dedicate invatarii prin webinarii.

Il poti gasi pilotand in Campionatul National de off-road, sau cu barca pe canalele necunoscute ale Deltei, il mai poti gasi traversand lumea pe motocicleta, insa de principiu acolo unde este rost de aventura.

Incepand cu anul 2002 Petru a inceput colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului american in Europa de Est. Impreuna cu Jim Bagnola, Petru Pacuraru a fost implicat in servicii de consultanta, programe de Dezvoltare a Competentelor de Leadership, Comunicare, Customer Service, Team Management, Change Management si Coaching pentru mai mult de 30 de companii.

Printre clientii sai se se numara companii importante, precum BCR, Legrand, Hella Romania, Continental Automotive, Ecolab, FMLogistic, Cafea Fortuna, British American Tobacco, P&G, Recognos, Raiffeisen Bank, Hilton, McCann Erikcson, Frigoglass sau Arctic.
In 2004, Petru a adus in Romania reteaua de B2B Enablers International, iar in 2006 s-a alaturat companiei Elevate Media ca investitor si a condus divizia de Multimedia. In 2008, a deschis un lant de cafenele neconventionale, o agentie de turism si un boutique de branding.  Incepand din 2009, a fost consultant si ulterior partener pentru cel mai exclusiv centru de wellness din Romania, situat la 120 de metri deasupra Bucurestiului – Sky Wellness.


Comentarii

Poza mare articol

Ce spun oamenii despre Petru Păcuraru:

Petru este un partener excelent cand vine vorba de proiecte dificile. Indiferent de complexitatea proiectului, Petru gaseste intotdeauna solutia cea mai buna. Este intotdeauna o placere sa lucram cu el.

- Stephan Willms, Founding Partner at Africa Enablers

Petru este un adevarat profesionist. Ca Managing Director pentru HPDI, el a ajutat direct compania mea in a gasi drumul cel bun catre succes. Multumesc Petru!

- George Mocanu, Owner, Phonetastic GSM Romania