Servicii Digitale

Orice provocare ne impinge sa fim mai buni, mai inventivi si mai relevanti.
Cu privirea spre viitor va lansam o invitatie catre lumea digitala HPDI – un spatiu in care vei gasi mereu suport, solutii sau intrebari potrivite. Peste o suta de mii de participanti au crescut in programele noastre offline inca din 2001 si este momentul sa ne extidem expertiza si impactul si in mediul digital.

Traininguri Digitale

In ultimii ani am construit o curicula de programe de training, inregistrate si montate in pastile de micro-learning. De la prioritizare, la leadership, de la comunicare, la gestionarea conflictelor sau a stresului, avem cateva zeci de ore de continut dinamic pregatit pentru tine. Pe langa aceste materiale, trainerii nostri sunt mereu pregatiti pentru livrarea de training-uri personalizate catre dumneavoastra.

Descopera Academia Becoming the Digital Manager

Traininguri Digitale

Webinarii Personalizate

Sesiuni de 1-3 ore, focusate pe o tema specifica. Obiectivele unui webinar pot fi de informare, experimentare, aprofundare sau motivare si temele variaza de la “Decizii grele sub presiune” la “Comunicare in echipa” sau chiar team work. Ele reprezinta o solutie eficienta si rapida.

Coaching

Pentru o solutie rapida de gestionare a schimbarilor in organizatii, facem sesiuni individuale si de echipa cu Petru Pacuraru si coachii HPDI.

Solutii Digitale

Mutam invatarea in online, o transformam in joc, adaptam si reinventam sa invatam. Daca ai proiecte de L&D in desfasurare, noi le putem adapta solutiilor digitale pe care le avem in-house.

Cauti solutii de invatare digitala? Scrie-ne si hai sa #CrestemOameni impreuna: