Team building

De multe ori, oamenii uita cat de multe lucruri au invatat jucandu-se. Noi stim insa ca jocul este cea mai performanta metoda de invatare. Si tocmai de aceea, cautam permanent sa aducem lucruri noi. Si, odata cu fiecare grup, invatam si folosim experienta acumulata pentru a crea noi concepte de team building.

Echipa noastra este formata din peste 30 de facilitatori cu o experienta de minimum trei ani in programe de team building. Specialisti in comunicare, psihologi, antrenori de fitness, nutritionisti, actori, dansatori, cu totii ne bucuram sa oferim o experienta memorabila participantilor nostri.

Parerile clientilor nostri :

Cel mai bun team building de până acum, cea mai bună echipă de până acum. Am fost surprinsa de ideea cu bicicletele ... Am primit ceea ce aveam nevoie, nu mă așteptam. Va felicit!

- Giurca, Frigoglass

Am descoperit că nu există limite pentru ceea ce pot să fac, să creez sau să obțin.

- Ion Dimitriev, Lukoil

A fost un team building cu activități foarte interesante, electrizante și benefice pentru orice echipă.

- Marius Floresteanu, CEZ

De neuitat! Momente unice! A scos cel mai rău, dar și cel mai bun din mine. Felicitări!

- Andreea Lica, BDO

Această experiență a fost plină de surprize. Am aflat ce înseamnă spiritul de echipă și comunicarea dintre membrii echipei, mi-am descoperit punctele forte și punctele slabe.

- Alexandru Iancu, Arctic

Team building cu HPDI a fost o experiență extraordinară. Pentru mine a însemnat descoperirea unor oameni talentați, oameni care știu să organizeze și știu ce vroiau, au însemnat descoperirea unei echipe de traineri dedicați, care nu numai că au observat, ci și că unesc oamenii.

- Cristina Weiss, Bancpost

Portofoliu team building-uri

Filtrare Team Building-uri

Beneficii: