Shadi Hassan

Shadi, dupa cum ii spune si numele, este jumatate arab si provine dintr-o familie de antreprenori.
A activat in zona vanzarilor de servicii si produse cu valoare adaugata timp de 15 ani, in 7 domenii diferite. A abordat sectorul cafelei pentru baruri, al corpurilor de iluminat si ambalaje flexibile, transport maritim si aerian.
Shadi a urmat scoala Coach Mastery, unde a invatat si practicat sub atenta indrumare a lui Daniel Zarnescu, Marius Simion si Gratian Sonu arta coaching-ului si a training-ului.
De asemenea, a desfasurat peste 1000 de sesiuni de coaching one-on-one, dintre care aproximativ 80% alaturi de antreprenori.
Coachee lui Shadi erau fie la început de drum, contribuind la punerea bazelor unor sisteme de business, fie lucrau deja intr-un sistem francizat. Un alt segment abordat de-a lungul activitatilor de coaching este cel al antreprenorilor care conduc afaceri in cele mai variante domenii, printre care productie, turism, horeca, publicitate.
Timp de un an si jumatate, Shadi a fost manager si coach intern pentru una dintre francizele imobiliare RE/MAX din Cluj-Napoca, unde cel mai perfomant coachee, Stelian Popescu a fost inclus in Top 10 cei mai buni oameni de vanzari la nivel national, dintre 250 de agenti, dupa numai 1 an de activitate.

La nivel personal, crede in ideea de familie, este pasionat de tenis si se antrenează in fiecare zi pentru a-si depasi limitele concurand la maratoane montane.

Motto-ul lui in viata este: “Business-ul si vanzarile sunt despre oameni, cu oameni si pentru oameni.”


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Cursuri sustinute de trainer-ul Shadi Hassan:

Ce spun oamenii despre Shadi Hassan: