Ștefan Vlad

Stefan este de profesie inginer, absolvind Universitatea Politehnica din Bucuresti, in cadrul Facultatii de Inginerie Electrica in anul 2016.

A inceput sa lucreze de la varsta de 14 ani din dorinta de a se auto-intretine. A inceput in constructii, ulterior intr-un magazin unde s-a ocupat de aprovizionare, vanzare si ulterior coordonarea acestuia. De aici a inceput dragostea pentru domeniul vanzarilor, unde activeaza de aproximativ 10 ani, facand din asta mai mult decat un job: o pasiune.

In paralel a desfasurat mai multe activitati: tehnician cadastru, inginer proiectare motoare electrice speciale, supervizor, brand ambassador.

Din anul 2016 este trainer acesta fiind job-ul care i se potriveste cel mai bine. Ii permite sa-si expuna ideile, experienta si viziunea in fata participantilor, reusind astfel sa creasca oameni. A inceput prin a face traininguri tehnice despre electrocasnice, ulterior traininguri de vanzari, tipologii de clienti si vanzatori.

Daca ar fi sa sintetizeze conceptul de vanzari, doua idei stau la baza viziunii sale asupra intregului proces: “In vanzari cea mai buna minciuna este adevarul” si “Nu te crede un vanzator de succes atunci cand ai facut o vanzare, ci atunci cand din cumparator il faci clientul tau si revine la tine”.

Este ambasador HPDI din 2018 unde imbogateste cursurile si team buildingurile noastre cu energie pozitiva, entuziasm si proactivitate. De asemenea, abordeaza cu acelasi entuziasm instrumentele digitale HPDI fiind o prezenta constanta in webinariile pe care le desfasuram.


Comentarii

Poza mare articol

Aparitii in media

Ce spun oamenii despre Ștefan Vlad: