Image title

THE ART FESTIVAL

Culture is the arts elevated to a set of beliefs.

cere oferta

Introducere

Traim intr-o era a vitezei, a tehnologiei si a slabei interactiuni umane. Suntem din ce in ce mai mai mult preocupati de grijile cotidiene si uitam sa mai aducem bucurie prin gesturile mici. Astfel ca am deteriorat valorile societatii. Marii lideri ai lumii, s-au intalnit si au selectat persoanele potrivite care sa fie pilonii schimbarii globale.

Descriere

Pentru ca nu toti urmasii nostrii au norocul sa fie crescuti in cele mai bune conditii si valori, noi vom incepe prin a le arata copiilor din centrele de plasament ca pot deveni oameni mai buni si mai valorosi. Insa asta nu e tot! Echipa va avea marea responsabilitate de a aduce mai aprope de ei culturi si identitati din toate zonele lumii si de a crea cel mai frumos festival care a avut loc vreodata. Pentru a realiza aceast maret task, veti fi impartiti pe continente: fiecare continent va fi responsabil de a provoca, distra si a va aduce mai aproape unii de ceilalti, posibilitatea de a educa viitoarea generatie cat si de a-si aduce traditiile proprii in fata copiilor.

Vom face impreuna un festival plin de amuzament, culoare si educatie si vom incepe de aici sa facem rai in fiecare locas unde este nevoie. Pentru o zi sau mai multe zile vom fi pilonii educatiei din comunitatea in  care ne aflam si vom face tot ceea ce este necesar pentru asta, impreuna.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor muncii in echipa

2

Stimularea creativitatii in echipa

3

Intelegerea responsabilitatii personale si de grup

4

Sustinerea unei cauze sociale

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 50-200

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!