Image title

BOARDGAME UNIVERSE

Joaca trebuie sa ramana in viata ta. Munca trebuie sa fie doar un mijloc de a te juca. Nu-ti transforma viata intr-o rutina de munca, pentru ca scopul vietii este joaca.

cere oferta

Introducere

Jocurile de societate au existat dintotdeauna la petreceri si intalniri. Astazi acestea au fost reinventate si pot fi gasite la orice iesire intre prieteni. Cum ar fi primite aceste jocuri, numite astazi board games, in echipa ta? Se va rasfrange competitivitatea din fiecare zi de la birou si in jocul lor? Sau vei avea surprize?

Desfasurare

Ne dorim sa recream un cadru relaxat asemeni unei seri intre prieteni. Participantii vor avea ocazia sa se roteasca prin mai multe jocuri de societate facilitate, alaturi de colegii lor, asemeni unui campionat. O seara cu prietenii sau o seara in familie. Unii dintre noi suntem competitivi, altii poate chiar trisori. Cum ar fi sa ne punem toti in jurul meselor si sa intram in joc? Trebuie sa ne facem o strategie pentru a castiga cat mai multe puncte si, prin rotatie, sa trecem prin toate jocurile. Sa nu uitam sa ne luam de acasa spiritul de echipa si fair-play-ul!

Beneficiile programului:

1

Dezvoltarea abilitatilor de strategie

2

Ridicarea gradului de competitivitate

3

Invatarea unor joculete noi care ne exerseaza intelectul

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 20-50

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!