Image title

CITY QUEST

Fiecare oras are povesti ascunse, pe care foarte putini ajung sa le cunoasca. Fiecare poveste este plina de mistere, fiecare cautare este o aventura incarcata de neprevazut.

cere oferta

Introducere

Cum putem vizita cele mai frumoase orase din Romania, cum ne putem consolida echipa, cum putem afla lucruri noi despre istoria cladirilor si cum ne putem distra in timp ce facem toate aceste lucruri? Foarte simplu! Cu ajutorul programului City Quest.

Descriere

Participantii, echipati cu tablete, vor descoperi secretele celor mai frumoase orase din Romania cu ajutorul tehnologiei. Brasov, Cluj, Timisoara, Bucuresti vor fi dezgolite de orice secrete istorice. Stiati ca Brasovul a fost infiintat de catre cavalerii Teutoni in 1211? Stiati ca Timisoara a fost primul oras european care a introdus iluminatul electric stradal? Stiati ca in Cluj exista casa cu horn in spirala, unica in sud-estul Europei? Acestea sunt doar cateva dintre curiozitatile minunatelor orase din Romania. Participantii vor fi purtati de indicii catre aceste enigme. O data rezolvate, harta orasului se va debloca si, treptat, vor afla toate locurile unde va trebui sa ajunga. Usor, usor, intr-o singura zi vor descoperi istoria orasului in care se afla. Toate acestea vor fi invaluite cu maiestrie intr-o atmosfera de voie buna.

Beneficiile programului:

1

Distractie.

2

Descoperirea secretelor muncii in echipa.

3

Dezvoltarea abilitatilor de leadership.

Image locatie

Outdoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-400

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!