Image title

CRIMINAL MASTERMINDS

Un plus de suspans si tensiune, aduce echipa mai aproape catre descoperirea secretului ascuns in spatele enigmei. De data aceasta nu va fi numai un nou caz rezolvat cu succes, ci si o noua echipa dusa catre un nou nivel al dezvoltarii.

cere oferta

Introducere

Mergem la cinema pentru a ne plasa intr-o lume paralela, plina de adrenalina si de mister, in care personajele principale reusesc mereu sa rezolve situatii complicate si sa iasa invingatori. Astazi, vrem sa aducem adrenalina si misterul in echipa ta. Aducem mai aproape de noi situatii de viata puse intr-un colt de societate. In acest program vom studia si cerceta indeaproape o situatie reala, punandu-ne in pielea criminalistilor pe care ii admiram in seriale.

Desfasurare

Exista un mastermind/ criminal care pune la cale o serie de infractiuni (crime, rapiri, jafuri, deturnare de fonduri, etc). Fiecare echipa primeste un caz pe care sa il desluseasca. Cazurile la care participantii vor lua parte, au time-line-ul desfasurarii evenimentelor, primesc indicii care sa ii ajute sa rezolve situatia misterioasa. Initial acestia vor lucra impartiti in echipe, iar mai apoi impreuna pentru deslusirea indiciilor si gasirea mintii briliante care a comis crima.

Beneficiile programului:

1

Dezvoltarea gandirii strategice pentru deslusirea cazului

2

Sustinerea capacitatii de a intelege jocurile psihologice

3

Dezvoltarea abilitatii de intelegere si simplificare

4

Facilitarea analizei, sintezei, spiritului de observatie, deductiei

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-50

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!