Image title

DANCE FLOOR

Dansul nu are nevoie de cuvinte, de idei, de consens. Toate acestea traiesc în dans.

cere oferta

Introducere

Dansul este una dintre cele mai frumoase arte. Dincolo de a fi o metoda de relaxare, miscarea pe muzica presupune talent, dar mai ales munca, sincronizare, efort si coordonare cu partenerul sau colegii de scena. Atunci cand aceste conditii sunt intrunite, magia nu se lasa asteptata.

Descriere

Impartiti in echipe, participantii primesc un stil de dans pe care il vor aprofunda. Poate fi vorba de dans traditional romanesc, hip-hop, vals, salsa, tango sau orice alt stil cunoscut. Instructorii profesionisti ii vor invata tainele acestei arte si trucuri cunoscute doar de artisti. Dupa cateva ore de repetitii, echipele vor participa la concursul de dans. Juriu, note, clasament, trofee si medalii, nimic nu lipseste din aceasta competitie veritabila. Un program care le arata tuturor ca munca in echipa poate fi distractiva, satisfacatoare si ca sincronizarea inseamna mai mult decat un proces de coordonare.
Si daca vorbim despre sincronizare, o alta varianta ar fi sa incercam sa realizam si un flash-mob. Este revelator pentru orice echipa atunci cand vede rezultatul miscarilor efectuate in acelasi timp si in acelasi fel. Oamenii devin motivati cand urmeaza o coregrafie comuna si cand functioneaza ca un singur organism armonios. Este cea mai buna lectie prin care invatam functionarea naturala a unei echipe.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor muncii in echipa.

2

Constientizarea importantei apartenentei la echipa.

3

Distractie.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 50-300

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!