Image title

EIFFEL TOWER

324 de metri inaltime, 10.000 de tone, celebrul monument din capitala Frantei a fost cea mai inalta cladire din lume la momentul constructiei. Insa putina lume stie ca acest monument a fost construit cu otel romanesc.

cere oferta

Introducere

Si mai putina lume poate intui efortul necesar construirii unui asemenea simbol. De la proiect, planificarea materialelor, gestionarea fortei de lucru si pana la trecerea obstacolelor, toate reprezinta provocari care trebuie depasite. Este randul echipei tale sa reconstituie turnul Eiffel!

Descriere

Participantii vor fi impartiti in 3 echipe, iar fiecare echipa va fi responsabila cu constructia unei anumite portiuni din turn. Participantii vor fi nevoiti sa reconstituie turnul Eiffel doar cu materialele furnizate de noi. Aceasta nu este singura provocare. Fiecare echipa va avea parte de mai multe limitari in timpul procesului de constructie: vor fi nevoiti sa lucreze cu o singura mana, vor avea mai putine materiale, vor trebui sa afle secrete despre colegi pentru a castiga mai mult timp, nu vor avea voie sa vorbeasca si multe altele. Si sa nu uitam ca in final toate planurile trebuie sa se potriveasca astfel incat constructia turnului sa constituie un succes.
Participantii vor avea ocazia sa-si foloseasca abilitatile de leadership, delegare si motivare, dar si pe cele de comunicare si de adaptare la situatii neobisnuite.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

2

Monitorizarea si dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

3

Dezvoltarea intercunoasterii in randul participantilor.

4

Cresterea sentimentului de apartenenta la echipa.

Image locatie

Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-50

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!