Image title

ELECTION DAY

Nu sunt turmentat, dar eu... Eu pentru cine votez? (O scrisoare pierduta – I. L. Caragiale)

cere oferta

Introducere

Staff pentru campania electorala, campanie de promovare pentru candidatul la presedintie, dezbateri incinse, conceperea mesajului politic. Pe scurt, compania ta va organiza cele mai importante alegeri, iar castigatorul va fi cel mai persuasiv candidat.

Descriere

Participantii vor fi impartiti in echipe astfel incat fiecare va reprezenta un candidat in cursa electorala. Fiecare echipa va reprezenta staff-ul de campanie pentru candidatul lor. Participantii vor concepe un mesaj si un program politic. Candidatii vor avea parte si de campanii de promovare. La sfarsitul programului ei vor urca pe scena si, in fata celorlalti alegatori, isi vor sustine platforma politica.
Election Day este un program menit sa stimuleze capacitatile oricarei echipe de a exersa abilitatile de leadership, de a intelege ce este important in acceptiunea celorlalti si de a constientiza responsabilitatile fiecarui membru al echipei. De la gasirea valorilor, la stabilirea candidatului si la promovarea lui, se pune in functiune o masinarie foarte complexa.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

2

Dezvoltarea abilitatilor de leadership.

3

Stimularea creativitatii.

4

Dezvoltarea gandirii strategice.

5

Cresterea abilitatilor de negociere.

6

Monitorizarea si dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 50-150

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!