Image title

EROI DE POVESTE

Care sunt basmele preferate ale copilariei tale? Supereroii povestilor romanesti salveaza fete de imparat, cuceresc imparatii virtuale si manuiesc tablete maiastre.

cere oferta

Introducere

Fiecare echipa va intruchipa unul dintre eroii basmelor romanesti: Fat-Frumos, Praslea cel Voinic, Harap Alb, Greuceanu, chiar si Zmeul Zmeilor. Supereroii nostri de basm vor trece prin nenumarate probe pentru a castiga titlul de “Cel mai popular supererou”. Destinul lor e scris nu in stele, ci intr-o aplicatie on-line.

Descriere

Eroi de poveste reprezinta o un program hi-tech, in cadrul caruia participantii vor porni intr-o calatorie initiatica in trecut, plina de neprevazut, pe parcursul careia vor redescoperi eroii copilariei. Tabletele folosite vor avea instalata o aplicatie care le va permite sa intre in concurs. O data logati, eroii basmelor romanesti vor primi peste 100 de misiuni. Fiecare dintre acestea va avea un grad de complexitate diferit. Scopul echipei va fi acela de a indeplini cat mai multe misiuni pentru a obtine cat mai multe puncte. In functie de resursele existente, echipele vor putea alege misiunile pe care le vor realiza. Cum vor demonstra eroii nostri ca au dus la bun sfarsit misiunea aleasa? Printr-o fotografie pe care o vor introduce in aplicatie.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor muncii in echipa.

2

Dezvoltarea abilitatilor de leadership.

3

Descoperirea importantei apartenentei la echipa.

4

Dezvoltarea abilitatilor strategice.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 20-400

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!