Image title

FARM VILLE

Miroase a paine calda, facuta in cuptor. Si retraim din anii de care ne e dor.

cere oferta

Introducere

Aglomeratie, praf, zgomot, harababura, oameni agitati, nervosi. Toate acestea ne determina cateodata sa evadam, sa stam departe de oras. O mare parte din noi tanjeste catre o viata mai simpla si mai aproape de natura. In sfarsit avem ocazia reala sa testam avantajele vietii la tara.

Desfasurare

Ce-ar fi sa ne intoarcem la radacini, sa ne intoarcem la simplitatea si bucuria vietii de la tara?! Ce-ar fi sa ne intoarcem intr-o alta lume, o lume in care oamenii se cunosc intre ei, se saluta in fiecare zi fara sa treaca nepasatori, se ajuta intre ei neconditionat, unde problemele si stresul sunt parca altfel resimtite.
Farm Ville este un program in care echipa ta va redescoperi frumusetea uitata a vietii simple. Ce vor avea de facut? Nimic mai simplu: sa aiba grija de o gospodarie intr-un loc uitat de lume. Asadar, ei vor fi nevoiti sa hraneasca animalele si sa aiba grija de toata gospodaria. Vor invata sau redescoperi cum sa macine graul astfel incat sa-si faca singuri painea sau cum sa-si prepare mamaliga. Laptele il vor folosi pentru a face branza, smantana si unt. O zi in care satisfactia lucrului simplu le va arata ca secretele reusitei sunt ascunse chiar in noi insine.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor lucrului in echipa.

2

Dezvoltarea abilitatilor de leadership.

3

Dezvoltarea autocunoasterii si intercunoasterii in randul participantilor.

4

Distractie.

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-20

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!