Image title

FOOD TRUCK

Aromele exotice sau amintirea placuta a bucatelor din vacante ne vor transpune mereu intr-o lume ideala. O competitie de bun gust si oameni apropiati, stransi cu totii in jurul unui festival culinar al echipei.

cere oferta

Introducere

Cu totii suntem dornici sa luam parte la festivaluri care sa ne transpuna intr-o lume a vacantei si a distractiei. Dar ce se intampla in spatele tuturor standurilor pe care le vedem intr-un festival al aromelor? Cum functioneaza echipele contracronometru atunci cand trebuie sa livreze produse gustoase? Si mai ales, cum vor alege sa se promoveze? Ce ii va diferentia de ceilalti?

Desfasurare

Stim ca de fiecare data cand este vorba de Street Food toata lumea se gandeste cu papila gustativa a imaginatiei la mancaruri diverse si gustoase. Parca simtim cu totii mirosul hamburgerilor apetisanti si vedem la orizont imaginea colorata a unei inghetate artizanale. De data aceasta va invitam sa fiti nu doar simpli degustatori, ci chiar organizatorii unui festival cat un team building. Fiecare echipa va avea parte de o provocare nemaintalnita, si anume sa isi contruiasca impreuna cu echipa din care face parte propriul camion cu mancare: de la constructie si amenajare pana la servirea propriu-zisa (dupa o tematica anume). Iar in partea a doua echipele vor pune la bataie talentele culinare, dand startul celei mai inedite competitii, care va fi jurizata chiar de catre ceilalti participanti.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea unor abilitati noi

2

Depasirea propriilor limite

3

Stimularea creativitatii

4

Intelegerea importantei regulilor

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 50-300

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!