Image title

GAMES OF THRONES

Puterea scoate cele mai ascunse lucruri din oameni. Esti conducator sau tiran? Esti invingator sau invins? Folosesti doar forta sau si creativitatea, strategia si un strop de magie?

cere oferta

Introducere

Mai multe dinastii se lupta pentru un singur tron. Armele sunt variate si fiecare regat are avantajele sale. Probe de inteligenta, confruntari directe si schimbari nebanuite transforma acest program intr-o provocare surprinzatoare. Participantii vor intra in atmosfera celebrei saga si vor incheia ziua avand o noua imagine asupra ideii de echipa.

Desfasurare

Actiunea se petrece intr-o lume mistica, in cele sapte regate din Westeros, a carui istorie coboara in timp in urma cu mii de ani. Participantii vor fi impartiti in echipe, fiecare echipa reprezentand una dintre familiile care lupta pentru suprematia Tronului de Fier. Aceasta batalie nu va fi usoara intrucat participantii vor avea de infruntat creaturi mitice si salbatici de tot soiul.
Participantii vor avea de parcurs trasee presarate cu capcane, vor trebui sa descopere secretele magiei antice, vor calatori cu dragoni greu de supus, vor construi masinarii de razboi gigantice. Totul va culmina cu o infruntare epica in urma careia se va afla castigatorul tronului.
Toate aceste probe le vor testa indemanarea, rezistenta fizica si increderea. Vor constientiza ca doar impreuna vor ajunge la performanta. O calatorie plina de neprevazut, magie si misticism.

Beneficiile programului:

1

Descoperirea secretelor muncii in echipa.

2

Dezvoltarea abilitatilor de leadership.

3

Monitorizarea si imbunatatirea procesului de comunicare.

4

Constientizarea misiunii si apartenentei la echipa.

Image locatie

Outdoor

Peeps

Nr. Participanti: 20-100

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!