Image title

IN YOUR SHOES

Ce se intampla in spatele unei fise de post? Care sunt detaliile despre care nu vorbim nici macar in rapoarte pentru ca ar arata ca o strategie de 800 de pagini? Cum arata ziua colegului din departamentul de peste hol?

cere oferta

Introducere

Pana in acest moment nu a fost creat un manual, aplicatie sau fisa care sa redea intocmai ceea ce lucreaza in detaliu un membru al echipei tale de-a lungul unei zile. Te-ai intrebat vreodata ce fac colegii tai din alte departamente? Ce lucruri diverse si noi se inoveaza in afara biroului tau? E zgomot, oamenii sunt agitati? Sau totul este calm si nu se aude niciun zumzet?

Desfasurare

De foarte multe ori cunoastem o simpla imagine a unui om. Ii observam hainele, pantofii sau modul in care isi aranjeaza parul. Dar ce se intampla in spatele acestei imagini? Asa se intampla si in cazul unui job sau al unei pozitii in cadrul companiei. Oamenii din jur cunosc numai un titlu sau o fisa de post. Vrem sa va ajutam sa descoperiti celelalte departamente din care nu faceti parte, sa facilitam inter-cunoasterea si sa aducem la lumina conflictele/problemele cele mai intalnite, specifice voua dupa un assessment amanuntit, iar in a doua parte sa facem “schimb” de departamente si sa ne orientam catre lucrurile frumoase care se intampla acolo. Ziua va culmina cu o proiectie a unui filmulet montat de noi pe baza intamplarilor din timpul zilei.

Beneficiile programului:

1

Cunoasterea inter-departamentala

2

Medierea conflictelor dintre departamente

3

Evidentierea lucrurilor frumoase in orientarea catre succesul echipei

4

Imbunatatirea comunicarii dintre departamente

Image locatie

Outdoor & Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 50-100

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image

Iti mai recomandam urmatoarele team building-uri

Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!