Image title

IT’S SHOWTIME

Lumea intreaga e o scena. Noi facem parte dintr-un spectacol. Uneori repetam mai putin, alteori mai mult.

cere oferta

Introducere

Televiziunea, scena, spectacolul, cinematografia, publicitatea sunt domenii care ne atrag datorita stralucirii lor. Participantii sunt provocati sa depaseasca nenumarate bariere personale, sa isi manifeste creativitatea si sa capete mai multa incredere in propriile abilitati de comunicare.

Descriere

Participantii devin actori intr-un spectacol de teatru cu final necunoscut sau in reeditarea unui film celebru. Sau poate au de creat spoturi tv pentru produse greu de imaginat daramite de promovat. Sau poate prezentarea de moda este domeniul lor.
Indiferent de scenariul abordat, echipele se vor organiza exact ca in situatiile reale: actori, regizori, scenografi, producatori etc. Intreg spectacolul este in mainile lor. Ei decid cum va fi scris scenariul, ce personaje vor interpreta si ce replici vor spune. Apoi se vor machia, isi vor crea costume si se vor pregati sa urce pe scena. Odata terminate repetitiile, intra sub lumina reflectoarelor si isi arata magia. Indrumati de actori, oameni de media, artisti si specialisti in public speaking, ei isi vor descoperi cele mai nebanuite laturi artistice si curajul de a iesi in fata.

Beneficiile programului:

1

Stimularea creativitatii.

2

Monitorizarea si imbunatatirea procesului de comunicare.

3

Distractie.

Image locatie

Indoor

Peeps

Nr. Participanti: 10-100

Lang

RO/EN

Slide image
Slide image
Slide image
Hai sa mergem impreuna in team building, scrie-ne!